‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 23. 12:09:30 #12060

Mi van velem?

Jó napot kívánok!

Hogy őszinte legyek, komoly problémákat kezdek felfedezni magamon. MInt említettem nem rég, múltkor apa keltett engem, holott ez nem volt eleddig jellemző!

No, de hogy ma reggel is megessen ez a szégyen... Komolyan nem értem. Ma reggel is arra eszméltem, hogy az igazak álmából, apa meleg keze ébreszt. Persze ez jó is, de azért gyorsan jeleztem neki, hogy: "apci, az oké, hogy jól esik ez a finom ébresztés, de én egyébként egy harci eb vagyok, hovatovább fickó is és nagyon nem járja, hogy itt simizel, mint egy lányt!" Erre simiz tovább. No, mondom ennek a fele sem tréfa, itt komoly ébresztési manőverbe kezdett apa, ráadásul kicsit már feszengtem, mint pasi.

Gyorsan felébredtem, mert gondoltam, "...eddig és ne tovább", mert még... szóval még. Kipattantam az ágyból, mert én kemény harci eb vagyok, ne simizzen már itten fater, mert még félre értem!

Azt hiszem be kell szerezzek egy ébresztő órát, mert mégegyszer nem szeretném, ha csorbát szenvedne harci ebi tekintélyem, főleg így...
Mondjuk kicsit gyanús, hogy az öreg belekever valamit az esti kajcsimba, mert eddig azért nem szokok én aludni, s mint ebadta eb, igyekszem fatert hamarabb kelteni. Asszem be kell szerezzek egy adag igazságszérumut is és ki kell faggassam. Nehogy már itt játsza a főnököt!

A ma reggeli sétánk nem volt egy sikersztori, esett. Megfutottam a szokásos tiszteletköröket, hogy a ház mindkét oldalán esik. Továbbra sem értem. De kinézek, szakad. Nagyon. Apa meg kirángat. Komolyan, van ennek szíve? Szíve csücskét képes kitenni az időjárás ezen viszontagságainak?S mindezek tetejében még el is várja, hogy wc-zek! Ez ám az állatkínzás. Ázok, mint egy ürge, tiszta víz lesz a szép bundám, s olyan szagom lesz, mint egy kutyának, aki elázott. Hát hogy tehet ilyet?A tócsákról nem is beszélve. Ha tudnék dalolni, énekeltem volna, hogy ének az esőben. De ének órán még nem voltam. Viszont ami késik, nem múlik, lesz itt még kutyadal, csak győzzek kiadót találni!

Hozzászólások száma: 1

Írta Zsoffancs gazdi (Tejföl), 2010. November 23. 18:02:14 #744988

Nem tudom te mennyire vagy haspók, de van egy tippem apukádnak, én a túrórudi zackócsörgésére garantáltan felébredek, akkkor is ha KO vagyok, ennek annyira nem örül anya mert le is nyúlom a túró részét!
Az eső télleg szívás bennem is felmerülnek a tiedhez hasonló gondolatok...