‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 24. 11:55:53 #12076

Uncsi este... :)

Sziasztok!

Drága barátaim, sajnos ma nem tudok nagy kalandokról beszámolni néktek, lévén tegnap este, ill. ma reggel semmi izgalmas nem törpént velem. Kezdődött azzal, hogy apa hazaért este. Persze izgalom, séta, ilyenek. Csakhogy a séta során nem futottunk bele egy ebtársba se. Nem is sétáltunk nagyon sokat, mert hideg volt, nem is bántam. Úgy fújt a szél, hogy....

Hazaértünk. Mondjuk fura volt, hogy apa sietve vetkőzik, nyitja a hűtőt, kivesz valamit, rohan a szobába. "Papa! Hova, hova? Hisz semmi nincsen a szobába amiért iszkolni kellene!!! " De csak nyomul tovább. Oké, ha neki ez bejön, én gyorsan befészkeltem magam a fotelba, alvásra készülve.

No de! Már épp kezdtem elmerülni álmaim tengerében, mire apa elkezd ordítani, hogy "óóóóóóóó"!Felriadtam, hoppá, ennek a fele sem tréfa, gáz van apával! Kipattantam, odasiettem hozzá, hogy:"mi van apci, akarsz beszélni róla?", de csak ölelgetett. Ezzel mi van??? Visszafekszem... Kisvártatva, ismét:"óóóóóóó" Na mi van már megint???Oda hozzá, örömködik, semmi...Én meg pillázok rá bután, hogy: "má' megin mi a gyík van fádre, mit ordibálsz?" Semmi.

Ránézek a tévére (merthogy már tudom mi az!) , zöld paca, fehér és fekete bogarak rohangálnak. Mit élvez ezen fater???Óóóóóóó, már megint!Idegroncs leszek... Látom, hogy akkor örül, mikor egy kis fehér bogár beakad egy nagy hálóba. Nézek rá bután: "papi, minek örülsz annyira, ez mindennapos?" Még egy bogár akadt a hálóba, megint óóóóóóóó! Hát komolyan... "Papsi, nooooomális?"

Ismét rájöttem, hogy nem értem a kétlábúakat. Az odáig rendben van, hogy nézi ahogy a bogarak rohangálnak a réten (bár ez is beteg kissé, ha belegondolunk), de hogy miért kell ennyire örülni amikor egy bogár a hálóba akad???Nem is szólva arról, hogy mindig a legkisebbet lökik a hálóba a nagyok... Szegény. Apa meg örül neki. Hát van neki szíve?A végén már nézni sem bírtam, inkább aludtam.

u.i.: Ajax - Real 0:4!!! --->

Hozzászólások száma: 0