‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 25. 13:06:04 #12090

Az ajtó! (1. rész)

Kedveskéim!

Tegnap este egy kisebb probléma merült fel. Történt, hogy nagyszülőknél hédereztem egész nap. Gondolom tudjátok, imádok ott henyélgetni, fini csemegék, nagymuter folyton babusgat! Király élet....

Azonban egy szokatlan, sőt egyenesen ijedségre okot adó esemény történt este. Nagyiék hipp-hopp leléptek, engem meg otthagytak. "Mi a tünet? És ezt így hogy?" kérdem én... Azé' ezt nem kellene grandik!!!De csak lelépnek. Ilyet... még nem tapasztaltam. Itt hagynak.

De sebaj, gondoltam, nemsokára jön fater, majd megrendszabályozza őket, hogy ilyet nem csinálunk. Velem nem fognak itten szórakozni, beköpöm ám őket apának, lesz itten ne mulass, ha hazaérnek!

Kisvártatva csöng a csengő! Na végre, itt van apa. Usgyi az ajtóhoz, "nyílj már ki, na gyerünk, nyílj már!", de nem nyílik. Hallom apa hangját... Beszél... De az ajtó csak nem nyílik. Mi van itt, az égiek összeesküdtek Mexi ellen???

Még mindig nem nyílik ez a... ajtó. Na ne, csak nem gondolják a kétlábúak, hogy egy ilyen ajtó majd utamba áll, elválasztja tőlem apát? Engem sem ejtettek ám a fejemre régen, vagy csak nem emlékszem, de most is, mint mindig, saját kezembe kell vegyem az irányítást. Velem nem szórakoznak. Majd én ások egy alagutat az ajtó alá. El is kezdtem lelkesen kaparni az ajtót. Tegyük gyorsan hozzá, hogy nem volt eredménytelen, ugyanis az egyik, fehér réteget sikerül gyorsan le is szednem. Alatta már barna volt, no végre, itt a föld, ássunk tovább.

Ezzel kicsit meggyűlt a bajom, mert bár nem tudom mi történt ezzel a földdel, kiszáradt vagy mi, de nagyon kemény volt. Szinte nem is tudtam ásni. Hát mi van itt kérem szépen???Gondoltam a fehéret azért csak tovább szedem, hátha elgyengül a barna alatta, de semmi. Kemény. Majd beletörik a mancsom.

Úristen, tudtam!!!Lesitteltek. Tudtam, barátaim, már régebben is megírtam nektek, hogy fosok a kutyapolice-tól, erre tessék, megtaláltak. Nem tudom hogy, de megtaláltak. Rámrohad a műanyag lakat!

Folyt. köv.

Hozzászólások száma: 1

Írta Zsoffancs gazdi (Tejföl), 2010. November 25. 18:20:55 #746996

Szia! Kísértetiesen emlékeztet történted, Trutyi bratyóm esetére, ő is Shar-Pei úgy látszik egy genetikus, hogy Ti meg az ajtó nem passzoltok