‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 25. 13:18:44 #12091

Az ajtó! (2. rész)

Mi tagadás, rendesen telekakkantottam a gatyát. Rögtön eszembe jutott, hogy hallgatnom kell, mert felhasználják ellenem. Valamit telefonálni is akarok, szólnom kell az ügyvédemnek, hogy Mexi bevarrták a kóterbe.
De sehol egy telefon.

Itt már kicsit tényleg megijedtem, mert ez nem a szokványos eljárás, még tán' terroristák kezébe kerültem, akik váltságdíj fejében nem robbantanak fel.
Gyorsan végighesszöltem magam, hogy nincs-e rámerősítve robbanószerkezet, de azt nem találtam.
Ezen a ponton már reméltem, hogy csak lesitteltek...
Gondoltam megnyugszom, mert lassan kezdődik a jó zsaru, rossz zsaru játék. Addig is odamentem a tükör elé és jól belegrimaszoltam, mert tudom, hogy mögötte mindig lesnek. Hehe, jól megmutattam nekik mindenemet ami gusztustalan. Megtanulják egy életre, hogy nem lehet Mexit csak úgy, következmények nélkül sittre vágni...

Egyszer csak kulcs csörgés. Már találgatok, hogy a jó, vagy a rossz zsaru kezd. Általában a rossz szokott, hogy a jó még jobbnak hasson.
Kaján vigyorral a pofámon várom, hogy nyíljon az ajtó. Várakozásom nem is volt hiábavaló, nyílt az ajtó, de...

De számításaimmal ellentétben apa és nagyfaterék voltak. Lányos zavaromban nem is tudtam hirtelen kihez szaladjak... Huh, ezt is megúsztam, mégsem találtak meg, mégsem kaptak el. Örömködtem, mint a frissen szabadult sittes, szinte dalra is fakadtam! Bár ezt nem biztos, hogy sokan értékelték volna, még tényleg elvisz az erkölcsrendészet. Gondoltam nem kísértem tovább sorsomat, a dal elmaradt. No majd a Megasztár 6-ban.

Mutattam nekik, hogy milyen ügyi kutyi voltam, majdnem sikerült kiásnom magam az ajtón át, már a fehér réteget le is szedtem , nézzétek, itt vannak a maradványai. De várakozásaimmal ellentétben nem örültek, s meg sem dícsértek. Nagymutertól csak azt hallom:"a tapéta, a tapéta". Mit izélsz nagymádre, az a falon van, ahhoz nem nyúltam, annyi eszem nekem is van, hogy falon át nem megy...

Apa annyit jegyzett meg halkan:"Az ajtón is VOLT!"

Hozzászólások száma: 1

Írta Zsoffancs gazdi (Tejföl), 2010. November 25. 18:24:22 #746999

Örülök, hogy azért meggúsztad! De ne aggódj, hogy lesittelnek a jövőben én majd kihozlak mint a szökésben a csávó a tesóját!