‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 25. 13:19:40 #12092

A karók.

Drága (állat)barátaim!

A tegnapi stresszes estém után, ma reggel ismét visszavettem a reggeli ébresztés kezdeményezését és én keltettem apát. Bár némileg mellényúlhattam, mert igen jajveszékelve kelt fel. Lehet köze van ahhoz, hogy ráugrottam az ágyban, se ugye nem vagyok már egy balerina súlyú blöki, sőt mondhatom, hogy lassan igazi harci eb súlyba jutok. Viszont, ha nem csalnak az érzékeim (jelzem, nem szoktak), akkor a nemesebbik felére sikerült ráguranom, s imígyen érthető apa jajveszékelése. No nem baj, legalább gyorsan kipattant.

Viszont kicsit érteltlenül állok az elmúlt napok eseményei, ill. eseménytelenségei előtt. Eddig ugye, kaland, udvarlás, játék váltogatták egymást, de néhány napja semmi. Se új barátok, se csajok, se játék... Nem értem. Elkiabáltam a jó szériámat na, most böjti van...

De azért történt ma reggel is érdekesség. A fentebb vázol ébresztési procedúra után, irány a séta. Láttam, szép az idő, ez kell Mexinek.
Szokásos úton battyogunk, de látom, hogy a domboknál valami változott. Nagy, magas karók meredeznek az égre. "Asztalabaszta", gondoltam, kétszer annyi lepislantanivaló, mint eddig, ejj, ez a tuti nekem. Gyorsan belefekszem a hámba, ösztökélve fatert, hogy nyomuljunk, mert meg kell jelöljem az új cuccokat. De nem siet. Ejj apa, nem értesz meg. Legközelebb elektromos ösztökét fogok alkalmazni, hát az mégsem járja, hogy holmi jött-ment ebek előbb pislantsák le az új karókat és apa meg itt tökörészik! De persze Mexi mindig győz, odaértünk, látom, hogy még rengeteg új karó van, s mellé egy kisebb, vékonyabb karó van kötve. Hejj, csattantam fel, ezek cserjék! Kölyök fák és ha megnőnek, nagy fák lesznek sokkal több pisilhető felülettel!

Rohangáltam az új fák között, mint a mérgezett egér, alig győztem pisivel! Mindegyiknek hagytam kicsit, ki ne maradjon akár egy is! Jól megöntöztem mind, "nőjetek cserjécskék, nőjetek jó nagyra!"

(Más kérdés, hogy a végére teljesen dehidratálódtam! Otthon megittam fél liter vizet!)

Hozzászólások száma: 0