‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. December 01. 13:13:00 #12201

Játék a hóban (1. rész)

Sziasztok!

Kicsit megcsúsztam itten a blogírással, mert... Hát nézzetek ki, hóóóóóó! Imádom a havat, s ebből kifolyólag nem volt időm blogolni itten, pedig nagyon szeretlek Titeket!

Vasárnap történt, hogy otthon punnyadtunk apával. Hideg is van, szottyadt idő is van, jó is az otthon melege, mind a kettőnknek. Azért ne aggódjatok, nem hagyom apának, hogy túlmelegedjen!

Este nézelődök ki az ablakon, s valami fehér izé esik. Nézek, mint kutya az ablakon ki, s kérdően apára, ez mi a szösz?Erre:" ...tudod, a pihécske, ami pl. a takarón, a párnán..."Mondom neki, apa neee, én is ebből élek, a frankót mondd az ebednek!Erre: "hóóóó"
Na mondom már megint a kicsit bogarakat dobják a hálóba, de apa gyorsan mondja:"nem óóóó, hanem hóóóó" nagy különbség.

No, csak leesik lassan, jééé, azt én szeresem! Már kapom is magam, apci, apci, menjünk leeee, légysziiii, légysziiii!!!!
Nagyon, nagyon cukorfalat tudok lenni ilyenkor, be is vetettem legszebb bazsajgásom és lássatok csodát, bejött, indultunk le!

Oh, legjobb éljen, éljen, havas séta!!!

Hogy ma minden jó dolog összejön, mi sem példázza jobban, mint az, hogy összefutottunk Majával, az öt hónapos keverék lánykával. Jajj, imádom, olyan aranyos!
Jó nagyot rohangáltunk együtt a hóban, de nagyon gyors volt a dárga, alig bírtam befogni.
Node, s itt jön a filmes fordulat. Mielőtt rátértem volna a Mexi féle, ellenállhatatlan udvarlásnak, feltűnt a látóhatáron egy kan. Értitek, egy kan a távolban megzavarja önfeledt játékunkat, amiből még bármi lehetett volna, hisz hosszú az este. De nem. Neki fel kell tűnnie... Nem hiszem el.

És mindennek tetejében, apáék arra indulnak... Húzom, rángatom a pórázt, hogy faterka, ne arra nyomuljunk mán', há' kell nekem egy rivális???Na ugye. De csak megyünk. Ilyen nincsen... Ááááálj!!!! Semmi. Na oké, ha Ti így... akkor én is. Készültem már a lelki terrorra, hogy az idegent jól leoltom, ne már, hogy udvarlás előtt elhappolja a csajszit!!!

Foly. köv.

Hozzászólások száma: 1

Írta Zsoffancs gazdi (Tejföl), 2010. December 02. 20:57:45 #754318

jaj de jó neked itt egy csepp hó senem esett pedig én is imádok a hóban játszani!