‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. December 01. 13:29:03 #12202

Játék a hóban (2. rész)

Odaérünk, s mit látok... Samu az. Ejj. Samu. Az korombelil beagle srác.
Nem tudjátok még, de mi Samuval, papíron nem nagyon szeretjük egymást. S emígyen készültem már a találkára.
Mondjuk apáékat sem értem, minek kell nekünk odamenni, ha nem bírjuk egymást.
No, de ha már itt vagyunk... Mexi mindig kapható egy kis morgásra, balhéra... Nem is voltam rest sokat váratni az egybegyűlteket, rögtön neki is kezdtem. De a kis izé Samu felvette a kesztyűt. "mi a tünet ecsém? Értem, hogy tél van itten, meg hó, s minden jó, de ne izéjjé má velem! "
De Samu tartja magát. Itt már éreztem, hogy komolyan kell vennem a dolgokat, mert apáék kedélyesen elbeszélgetnek, s nekem már megint egyedül kell megoldanom a dolgokat. Csak tudnám, hogy akkor apát minek tartom... nem értem.

És mi történik???Samu rámozdul Majára. A csajra akire hajtottam... Rámozdul a galád!Na ez már kiverte nálam is a... biztosítékot (fujj, mire gondoltál???) . Odacsörtetek: "hátrébb az agarakkal szépöcsém, nem eszik ám ezt olyan forrón" Samu nem tágít. Játszik vele. Maja élvezi.

No, itt sebtiben át kellett értékelnem a hozzáállásom, mert ez így nem nyerő. Majának nem a macsók jönnek be. És mint tudjuk Mexi macsó. MacsóMexi. De ez itten nem nyerő. Domináns énemet kicsit háttérbe szorítva gondoltam bekapcsolódom a játékba, hátha így.

Itt ismét egy nem várt furdulat következett, ugyanis egy hatalmas játék kerekedett hármunk között. Maja, Samu, én. Samuval egész jól összebarátkoztunk. (feleim, félre ne értsetek, a komoly dolgokat lerendezzük majd, de nem egy hölgy előtt)

Szakadó, mély hó, Maja, Samu, Mexi, játék... Hát komolyan, kell ennél több egy békés vasárnap délutánra?Na ugye kedveseim, hogy nem.

Jól elfáradtam, hazaballagtunk apával a meleg odúba, s azzal a tudattal tértem este nyugovóra, hogy ez egy jó nap volt, soha rosszabbat. S közben Majára gondoltam remélve, hogy tudunk még négyszemközt találkozni!

Drukkoljatok!

Hozzászólások száma: 2

Írta Zsoffancs gazdi (Tejföl), 2010. December 02. 20:58:45 #754320

ÉN szurkolok neked ne hagyjd magad! Tudod milyenek vagyunk mi lányok, lehet csak féltékennyé akar tenni!

Írta HalaszneMonika gazdi (Judyék), 2010. December 01. 12:45:19 #752939

Szerintünk nincs ez a játszma lejátszva még köztetek Samuval!
Mi neked drukkolunk!
Irigylünk a hó miatt,nálunk reggel óta ónos eső esik.