‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. December 03. 13:34:28 #12226

Havas este...

Sziasztok!

Jajj srácok, a tegnap estém nagy élmény volt. Apa sietett haza hozzám... "szia Mexi, látod, hogy siettem?" erre én:"Még szép apci, ezt várja a szakvezetés."
Mentünk sétálni. Kiértünk a ház alól, szembe rohan egy mini yorkie. Édes volt... A kis drága gyorsan eldobta magát nekem a jó latyakos földre. Húúú, a gazdija nagyon nem örült neki, sípolt, mint egy gőzmozdony, mert ruha volt a yorkie-n. De így megy ez.... Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de aranyos volt.

Sétáltunk apával tovább. Imádom a havat, túrtam is, mint egy vaddisznó a makkért, a szemöldökömig havas (nem Henrik)lettem. Apa aranyosan mosolygott. Imádom a havat...

Már épp hazafelé tartottunk, amikor láttam a távolban két ebet. Nosza, sürgettem apát, söpörjünk mán' oda, játék van kinézőben!
Közelebb érve látom, ezek haverok. Füge, a nagy haver, és Samu a rivális beagle. Odasiettem, gyorsan jeleztem, hogy itt vagyok amit Füge kitörő örömmel konstatált, Samu már kevésbé. Sokszor rámripakodott, de én fölényesen csak elhúztam magam, jelezvén, hogy nem kívánom felvenni a kutyalábtyűt! Nem tartott soká, megbékéltünk és egy nagyot játszottunk hárman a hóban!

Nagyon élveztem, mert a mai este is a jobbak közé tartozik, sok séta, haverok, játék, hó... mi kell még? Ugye semmi...
Hazaérve, jól eső fáradtság mellett gyorsan betömtem a hamit, s kellemesen elpilledve tértem nyugovóra, remélve, hogy a reggel is hasonlóan élménydús lesz!

Hozzászólások száma: 0