‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. December 03. 14:02:40 #12229

Okos enged...

Ma reggel történt némi gond.

Faterral lelkesen sétálunk, én, mint jó kutya túrom a havat nagy serényen. Egy csepp hiba csúszott a gépezetbe, mert a túrkálás eredménye:némi szoáré került az orromra!Értitek szoáré! Komolyan mondom, nem értem. A kis gonosz szoáré megbújt a hó alatt, csak rám várva, hogy egy hirtelen túrástól vezérelve az orromra toccsanjon.
Fújjj azt a leborult, havannai szivar végit neki, lesből támadó szoáré! Erre nem készültem fel, legalább annyira nem, mint a Pirosszkában a kecske a lavinára:

A szoáré az orromon, s én nem készültem fel,
Bár vadbikaként fújtatok, a hányinger fog el.
Ez iszonyú, ez túl büdös, hát prüszkölök nagyon,
De megment tán a dalom, hát bőszen dúdolom!


De nem mentett meg, ott ragadt. Apa letörölte... Huh fárde, köszcsi, már majdnem... Szóval majdnem.

Továbbhaladva találkoztunk Maszattal, az 5 hónapos goldie-val és Oszkárral, a törpe tacskóval. No, ez volt itten a probléma. Maszat őrült farokcsóválás mellett örült nekem, hát Oszkár kevésbé. Viszonyunk sosem volt felhőtlen, de amit ma tett!!!

A kis... izé... Nekemugrott. Oké, ez még szokásos eljárásnak is mondható lenne, de addig hepciáskodott, hogy belecsípett győnyörű pofimba jobb oldalt. "Asztalabaszta Oszi, há' emmeg mi volt?" Elöntötte agyamat a kutyadrenalin. Há' mondom, most odacsapok, mert még undokság OK, hepciáskodásOK, nekemugrás OK, de hogy belém is csípjen... No az már nagyon nem OK. Pláne, hogy most gyógyult meg Bambi sérülésem, erre megint.

Szerencséje volt a kis hasoncsúszónak, hogy jó passzban voltam. Nem mentem bele, mert okos ebnek neveltek, ha megdobnak Oszival, visszadobom mosollyal!
Nem szóltam egy szót sem, apa meg is dícsért, hogy milyen jó kutya vagyok, nem balhéztam.

Hazaérve apának elmagyaráztam, hogy oké, hogy én jó kutya vagyok, de basszus fádre, az én pofim vérzik és különben is, hogy jön ez a harci kutya imidzsemhez???Még elterjed, oszt' lenéznek!Ez nem járja...!

De ne féljetek tesókáim, legközelebb Oszi nevelés lesz!

Hozzászólások száma: 1

Írta Zsoffancs gazdi (Tejföl), 2010. December 04. 21:58:51 #756422

Te Mexi haver ez a szoárés story?! Sírva röhögtem, persze mélyen együtt éreztem közben de azért röhögtem! Azt a kis agresszív kis málészájút megrendezd le (perzse tudom gazdi állás pont, hogy csak nyugi meg okos enged, de komolyan okos az aki engedi hogy bántsák) szal csak keményen! Persze tudom Trutymó uncsimtól, hogy ti kemények vagytok ,meg hogy nem fáj annyira, de akkor hátha több tisztletet muttana!