‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. December 06. 12:45:54 #12306

A jég.

Drága barátaim!

Nos, komoly gondok vannak itten. Én nem tudom mi törpént itt néhány nap alatt, de a szép hóból nem is tudom mi lett.

Megyünk sétálni apával, kiérünk a ház alól... Nekiindulok jó szokásomhoz híven, hogy nagy rántásokkal ösztökéljem fatert a gyors sétára, mert kell ám a rohanás, hisz annyi, de annyi lepisilnivaló van, hogy így is szűkös az időkeret. "gyere Fater, tipli, hát ne tökörésszünk már!" Neki is rugaszkodom, de itt történt valami. Történetesen orra buktam. Nocsak, négy lába van, mégis orra esik, mi az?Hát Mexi!!!

Analizálom a helyzetet, hogy ilyen mégis hogyan történhetett. Hosszasan törtem a fejem, de mint művelt eb, természetesen rájöttem. Ez itten kérem jég. JÉÉÉÉG!Azt a ráfagyott mindenit neki!Hát mégis hogy a jó fenébe gondolja itt mindenféle folyadék, hogy idefagy nekem???Skandallum!

És ebben a pillanatban realizálódott a kép, hogy itt nem lesz eszétveszetett pórázrángatás. Próbáltam feleim, ne higgyétek, hogy nem, de akárhogyan tekertem, nem tudtam mit tenni, kipörgött a futómű. S mivel nem egy fullextrás eb vagyok, ezért kipörgésgátlót sem szereltek még belém. Nem Forma-1 ez kérem, távol a csúcstechnika.

És itt jött mégegy sokk. Mégpedig, nem elég ennek a kis galád jégnek, hogy csúszik, mint a frissen felkent bowlingpálya, neeem. Ennek a kis szenáynak még élesnek is kell lennie. Komolyan mondom, a természet összeesküdött Mexi ellen. Nem elég, hogy húzni nem tudok, még vágja is a lábamat a jég.
Gondolhatjátok, nem volt egy élvezetes séta. El voltam keseredve, nem ehhez vagyok ám szokva. Tiszta piros lett a kis tappancsom, kikezdte a jég...

Írtam is már egy petíciót a Kutyák a Természet Viszontagságai Ellen (KaTVE)egyesületnek, hogy tegyenek valamit, mert mégsem járja, hogy ez a sunyi kis természet ennyi kutyának rontsa el a séta közbeni szórakozását. Ez ellen fel kell lépnünk testvéreim!
Egységben az erő, nem fog ki rajtunk a természet!

Hozzászólások száma: 0