‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. December 10. 12:44:44 #12366

Fúj... (nagyon)

Kedves Barátaim!

Szörnyű napom volt tegnap. Ritkán gondolom így, mert öröm az élet egy olyan széplelkű ebnek, mint amilyen én vagyok, de most mégis kénytelen vagyok azt mondani, hogy rettenetes napom volt. És itt most a séták viszontagságai miatt értem.

Ne értsetek félre, semmi rémeset nem esett, de a természet kibabrált Mexivel. Már fent gyanúsnak kellett volna lennie a dolognak, mert kukkoltam reggel ki az ablakon. Látom a fák dőlnek jobbra, dőlnek balra... Hejj mondom, be jól érzitek magatokat fák! Sietve kivertem apát az ágyból, mondom neki:"Ugrás papa, még a fák is táncot járnak!"

Kivételesen gyorsan felkelt, meg is dícsértem jól, ha lett volna nálam jutifalat, adtam volna neki...

Lemegyünk, ki a kapun... Erre jön a fekete leves, az eszmélés, a ráébredés, a döbbenet... nem találok rá szavakat, mint azt látjátok.
Fák táncolnak mi???Én ki naív... Tudjátok mi fogadott?Orkán, egy eszeveszett "szélvihar, ami támad utánunk"...
Gyorsan felveszem a szemkontaktust apával (ilyenkor persze azonnal megy, nem úgy, ha Ő akarja!) , apuciiiii, tégy valamit, fázik a budusom....

De csak nézett. Itt kicsit felkaptam a vizet, persze nem a földről, mert oda már odafagyott, hanem az agyvizet. (igeeen, nekem olyan is vaaaan) , hogy nem akar tenni semmit. "Öreg, neked könnyű, kabát, kapucni, szemüveg... vagyis az nem. Jó, hogy nem fázol, de én!!! Itt állok Ádámkosztümben, befagy a valagam"
Nem tesz semmit... Ilyet... Így nem jó sétálni...

Ne értsetek félre, szeretem a szelet, hozza a jobbnál jobb szimatokat. Imádok beleállni, feltartom a fejem, s jönnek a szagok, mennem sem kell. De ez... Ez milyen már...

A nap további része elmegy kategória, leszámítva, hogy otthon a bejárati ajtó szélén egész este fütyülést hallottam. No, kétszer be is ugrottam, odasöpörtem, hogy füttyszó, de nem volt ott senki. Harmadszorra nem mentem már oda...
Velem nem fogtok szórakozni, nem megyek, ne is fütyüljetek!!!

Hozzászólások száma: 3

Írta Ojudit gazdi (Oxi), 2010. December 10. 19:12:19 #762098

Nálunk inkább a gazdi volt begazolva, hogy rám esik valami nagyobb ág. Én inkább kint játszottam volna a leeső ágakkal, de be kellett mennem. Lehet, hogy igaza volt?

Írta szilvia76 gazdi (Bogi Túlélő EMLÉKÉRE), 2010. December 10. 17:47:31 #762017

Itt is fújt nagyon!
Engem fel is borított allig bírtam kapaszkodni a görbe lábaimmal!

Írta pallase gazdi (Gina), 2010. December 10. 14:25:58 #761817

Az bizony tegnap szörnyű idő volt erre is.