‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. December 23. 14:45:29 #12648

Kis karácsonyi morgás. :)

Sziasztok!

Így egy nappal karácsony előtt gondoltam feldobom egy csöppet a reggeli sétánkat apával. Nagy volt a várakozásom, hogy sok ebtársal futunk össze, s várakozásaimat nem is követte csalódás. Sok ebbel futottunk össze.

Gondoltam olyan Mexisen feldobom a találkozásokat, s minden ebet jól megmorgok. Neki is kezdtem az összes ebbel. De tudjátok, nem értem... Nem igazán zavarta őket...
A végén már azon kaptam magam, hogy morgolódok ott magamban, már rám sem hederítenek az ebtársak. Sőt, a gazdák is csak kérdezték, hogy mit morgok?
"Há' nem tűnt fel nektek, kétlábúaknak, hogy én itten most komoly kari morgást igyekszem kivitelezni?"
De ezeknek nem tűnt fel... Biztos már telenyomták magukat minden széppel és jóval. Ám fura, mert nekem eddig semmi nem esett le az asztalról karácsonyra való tekintettel. Asszem apát némi megrovásban kell részesítsem, mert az mégsem járja, hogy Mexi kimarad a jóbol, ugye.

Folytattam üdvmorgásomat. Lassan nekem is feltűnt, hogy már pisilés közben is morgok. Ácsi, ácsi, hát hülye vagyok én, hogy morgok még pisilés közben is?De jött a felmentősereg egy vizsla személyében.

No, gyorsan odatekerek, végre egy morognivaló eb, hátha ő értékeli. Itt ismét kisebb hiba csúszott a számításomba, ugyanis ez a vizsla itten játszani akart... "Drága felem, vizsla. Oké, hogy játékos eb vagyok, persze, de nem esik le néked, hogy itten most morgónapom van? Ilyenkor ne gyere nekem játékkal!"
Odaér, játszik... ELÉG vizsla!Morgás van!!! És azzal a lendülettel lemorogtam a haját. Pontosabban csak morogtam volna, de ez a kis galád rámacsarkodik!!! "Héjj TE!Neked nem mondták otthon, hogy ma itt én morgok?" Nem mondták neki. Hanyagság, nem tudta mik a szabályok. Nekem ugrik... Picit betojtam, mert kemény eb vagyok, de ez úgy csattogtatta a fogait... Nem tudta, hogy itt most én morgok. Ilyet...

21. század és nem terjed az infó??? Nem értem ezt a világot. Inkább menjünk haza apci!


Hozzászólások száma: 1

Írta alonger gazdi (Sosó), 2010. December 26. 14:03:56 #779728

Hehe
Nem én voltam az a vizsla, becsszó De én sem hagytam volna magam