‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. December 28. 12:37:40 #12803

Kari... 25. (2. rész)

Természetesen örömmel fogyasztottam el legújabb hódolóm étkét.

Nem emlékeztem meg még nektek egy szintén új jövevényről.
Nem tudom még pontosan fajilag besorolni, nem fértem annyira oda hozzá, de a felhajtásból kiindulva egy új felfedezett faj lehet, mert annyira, de annyira el voltak vele foglalva...
Távolról emberszabásúnak tűnt. Volt lába, keze, feje, de a pontos besorolással még várok, hogy jobban megszemléljem. Legrosszabb esetben megvárom, hogy az akadémia sorolja be, biztos ami tuti...
De megérzésem szerinte embergyerek... Pici még, gondoltam megkímélem a Mexi féle beavatási szertartástól, ráérünk még a fegyelmezéssel!

Itt gondoltam eljött a megérdemelt délutáni szunya ideje. De körbe lesek, minden hely foglalt. Hoppá, hogy is van ez?Erről azért nem volt ám szó a meghívóban... De egye kutya, alszom a földön, toleráns eb vagyok.
Aludnék, aludnék, de ez az angol gyerek, Gyömösz, csak nem akar hagyni. Elkezdi nyalogatni a lábam. "Öcsém ne má... ez olyan nyálas!!!"
Ránézek csúnyán... semmi, csúnyábban, semmi. Legcsúnyábban, semmi. Na jó, látom angliában nem tanítanak illemet, hamarabb szabadulok, ha hagyom. Hagytam, hamarabb szabadultam.

Utána gazdi lelépett valahová. Kicsit rástresszeltem a dologra, de mivel marad itt még elég társaság, látványosan tojtam rá, hogy fádre lelécel. Hátha kicsit a fejéhez kap, hogy ezt velem ne...
De kisvártatva jött, nem kellett sokat várni. Örültem neki, hazaballagtunk.
Illetve csak ballagtunk volna, ha nem most ért volna ide a hurrikán!!!Télen???Olyan hófúvás volt, mint szibériában. Szólok is apcinak:"Papa, nem tudom feltűnt-e, de én nem egy sarki kutya vagyok. Én nem bírom ám jól ezt... "
És csodák csodájára értette, elkezdett sietni hazafelé.
Bár a kételkedés jogát fenntartom, hogy csak azért sietett, mert Ő is nagyon fázott.
Kíváncsi lennék mit tett volna, ha Ő nem...

Hozzászólások száma: 0