‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. December 28. 13:06:04 #12806

Kari... 26.

A karácsony másnapja az előzőekkel ellentétben igen nyugodalmasra sikeredett.

Apával átmentünk nagyszülőkhöz, komolyan már többet vagyok ott, mint otthon. Félre ne értsetek, imádok ott lenni, csak mint tényt jegyeztem meg.
Átmentünk, jól bekajáltam megint, mint mindig... áááá, imádom!
Ejtőztem egy jó nagyot.

Utána sipirc haza. De marha hideg volt. Skandallunm tudom, de most én erőltettem a hazasietést, mert nagyon fáztak a kis tappancsaim.

Otthon az este további része is eseménytelenül telt, pihentünk egy jó nagyot apával közösen. Megengedte, hogy melléfeküdjek a kanapéra... Jajj, ha tudnátok mennyire melengette kicsit kutyaszívemet, hogy apához bújva alhatok a szeretet ünnepén!!!

De ezt csak nektek mondom el. Nehogy már elbízza magát!S külöben is, nem is sejti még a kis buta, hogy mekkora hibát követett el, mert ugye nem gondoljátok, hogy a meghatottságtól elveszítettem ördögien ravasz gondolkodásomat!!!Ezentúl sokkal többet fogok odafeküdni!
Jajj apci, ha tudnád mi vár rád...!!!

Nos barátaim, röveiden ennyi volt a kis karácsonyi szösszenet...
Nem történtek nagy dolgok, de mégis hatalmas dolog szeretetben, békében, nyugalomban tölteni a karácsonyt. Sokkal többet számít, mint mindeféle "nagy" dolog!Ha más nem, hát álljon ez itt tanulságul, hogy nem a dolgok teszik a karácsonyt naggyá, hanem a szeretet az ami a legkisebb dologból is hatalmasat tud varázsolni!

Ha nem is mindig értem az embereket, de ezt megértettem, ill. megéreztem, s ez a kis morgós, szeleburdi, lázadó kis szívemnek nagyon sokat jelentett!
(és még a brit gyereket is kíméltem!)

Remélem kedves barátaim, nektek is hasonlóan szépen, szeretetteljesen telt a karácsony!

Sziasztok!

u.i.: A félreértések elkerülése végett, senkit ne tévesszen meg ez a hirtelen elérzekenyülés, kiheverem...

Hozzászólások száma: 1

Írta pallase gazdi (Gina), 2011. January 05. 13:22:46 #793080