‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2011. January 04. 13:09:05 #13050

Hepi nyú jír! :)

Sziasztok Kedves Barátaim!

Első nekifutásra engedjétek meg nekem, hogy megkésve bár, de törve nem, boldog új évet kívánjak minden kedves blöki.hu-s olvasónak!

No, így az ünnepek folyamán kevés irományt sikerült kiizzadnom, s apa sem segített potyabejegyzésekkel, de új év, új lendület, igyekszem gyakrabban jelentkezni!
Bár a kép teljessé tételéhez hozzátartozik az is, hogy így télvíz idején viszonylag kevés az említésre méltó történés.

Döglés, gyors séták, döglés. Némi játék, döglés... Kaja, döglés... Szóltam is már apcinak, hogy ha lehet, a legközelebbi plasztikai műtétem során legyek maci (egy Kismaci!!!), hogy ilyen időben át tudjam aludni ezt a rettentő időt!
De persze megint kikerülte a választ, mert jött nekem mindenféle kifogással. Nem vagyok elég nagy, nincs elég szőröm, nem tudok brummogni... De itt azért megállnék, mert apci, nem hallotál még morogni engem?Egy medvével is felveszem a versenyt apukám!

Na mindegy, maciként akarok megszületni. Vadon, szabadság, szabad morgás (ez kritikus pont nálam), téli álom... MI kell még?
Nem is olyan jó otthon.

Ha nem veszem a meleget, a finom kaját, a sok szeretetet, a vigyázó kezeket.... Nem is olyan jó otthon. Ha ezeket nem veszem, akkor lennék inkább maci...

MA reggel összefutottunk Oszival. Új év, új időszámítás, új minden. Oszi a régi, nem szeret engem továbbra sem. Ki érti ez?Pedig csak üdvmorgást produkáltam direkt neki, de ezt sem értékelte. Semmi nem jó neki...

Na asszem sarokba is dobom a billentyűzetet, mert megvolt az újabb tevékenységpáros:blogolás, döglés... most jön a döglés fázis.

Legyetek jók, idén gyakrabban fogok jelentkezni!

Puszi mindenkinek, megyek dögleni!

Hozzászólások száma: 2

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2011. January 13. 14:25:22 #800913

Ó, hogy miért nem tud összehozni a jósors velem? Én nagyon tudok és szeretek játszani, nekem aztán moroghatsz, én nem dőlök be ilyen süket dumának. Majd figyeljük írásaidat, és utána jól megmondom a véleményemet! Jó? Új év, új ismeretség, új barátság!

Írta pallase gazdi (Gina), 2011. January 05. 13:24:36 #793085