‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2011. January 24. 13:41:57 #13420

Lábadozás

Sziasztok kedves barátaim!

Na, a körülményekhez képest egész jó híreket hoztam. Lábadozom, ahogy a címből is kitűnik, jórészt ez töltötte ki egész hétvégémet.
Sok időt töltöttünk apával nagyszülőknél. Gyerekek, komolyan... Betegen kétszer annyira pátyolgatják a kutyát. Mama egész nap ápolt, babusgatott, papa tolta arcomba a finomabbnál finomabb falatokat. Persze én nem voltam rest ezt lelkesen ki is használni, nehogy má' ne!

Szombat este Doc adott még három szurit. Nyugi cimbik, egész jól bírom már, csak megszokás kérdése. Viszont az uccsó nagyon csípett, s itt most nem mint kedveltet kell ám érteni srácok, nem... csípett...
Persze túléltem. Doc javallotta apának, mert kihallgattam ám, hogy vegyen nekem kabátot. KABÁTOT!!! Értitek? Rám, egy macsó harci kutyára... Hát most hogyan festenék benne? Na ugye... Csak sajnos apci mutattott ám némi hajlandóságot erre, de no para skacok, ezt még leboxolom ám vele, nem eszik azt olyan forrón!

Közben azért voltunk sétálni is, bár feltünően rövidek voltak a séták, igyekeztem minden pillanatát kihasználni. Nyugi, továbbra sem kell csalódnotok bennem, eleresztettem néhány jó kis morgást, csak a tiszténlátás végett, nehogy már azt higgyék a kutyapajtik, hogy holmi tüdőgyuszi miatt megusszák Mexi morgását, neeem!
Taliztunk Lucával, régen láttam. Mondanám, hogy nagyott nőtt, de nem, ellenben még mindig olyan kis kecses. Apci megint nem hagy játszani, löki a rizsát, hogy hideg van... Ejj. Csak gyógyuljak meg, komolyan...

Doc-nál megismertem egy kiscicát! Jujj, nagyon édes volt, jól körbeszaglásztam, de picit félt tőlem. Pedig még nem is üdvmorogtam meg.

Ma reggel ismét Doc. Huh, uncsi már... Szuri... Jó-jó apci, nincs ezzel még gond, de ez is már uncsi.

Amúgy egészen jól vagyok, már vasárnap óta kezd visszatérni az erőm. Remélem hamar kilábalok, mert már hív a séta, kutyák, játék, morgás, csajok... Minden, nem maradhatok ki sokáig!

Puszi mindenkinek!

Hozzászólások száma: 5

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2011. January 25. 08:32:16 #813060

De jó,hogy meggyógyultál!
Sztem is jól fog állni a kabát!!!!!

Írta pallase gazdi (Gina), 2011. January 24. 19:29:49 #812671

Mexim ,jó az a kabát! Ahogy Judyka írja ,valami jó dögös ,macsós kabátot kérjél

Írta Frankó gazdi (Roy), 2011. January 24. 19:01:11 #812648

Örülök a jó híreknek kis haver.
A kabátot ne add alább egy SWAT-os golyóálló mellénynél.
Üdv Roy

Írta HalaszneMonika gazdi (Judy), 2011. January 24. 16:05:12 #812411

De megnyugodtam!
Szerintem ha kabát,akkor valami vagányat kérj. Mondjuk kommandósat,vagy valami macsó föliratost. Tuti jól állna!
Azért vigyázz magadra,könnyű visszaesni,főleg hogy most hideg is van.

Írta mancimama gazdi (Manci és a Többiek), 2011. January 24. 16:02:48 #812409

Örülök,hogy már jobban vagy.Azért a kabát kérdést gondold át!