‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2011. February 11. 12:55:57 #13780

(meg)Tépés

Sziasztok!

Az előző, szinte fantasy-ba hajló beszámoló alapján az élet úgy hozta, hogy rövid úton kellett visszapottyannom a földre.

Tűzróka után gondoltam, hogy én már nem lepődöm meg semmin, sőt, szinte Gyűrűk Ura-i magasságokba sikerült csapnia a fantasy iránti lelkesedésemnek. Szinte láttam már magam Középfölde pusztáin iszkolva mindenféle orkok elől. Ugrok jobbra, ugrok balra, magamon is meglepődve, oly' kecsesen siklok a pusztában kikerülve Szarumán villámait, orkok nyilait, Szauron tekintetét.

Midőn magam Középföldére képzelve rohangáltam, pusztán, hegyeken, Moria bányáin, mint Meximillien of Lorien, észrevettem a távolban egy fekete démont!
Wow, végre egy kis kaland... Oké, még a tegez hiányzik, Legolas még nem adta oda, harci arcfestés sincs még, s még Gimli sem kovácsoltatott nekem szekercét, de a démon nem tűr halasztást. Mexi' o'Lorien a fekete démon elé áll remélve, hogy így méltó lesz a Gyűrű Szövetségének tagja lenni.

Látom halad felém, észrevett Ő is. Jer démon Mexi' o'Lorien színe elé, közeleg a harc pillanata. Itt egy pillanatra elgondolkodtam, hogy mégis csak jobb lett volna tán' Elrond szavára hallgatni és kiképzés nélkül nem a pusztába vágni, de ismertek, Mexi nem az a betoji fajta, nem rémítik puszták démonai, Moria csarnokai, Mordor orkjai.

Így, harcra készen, puszta kézzel (manccsal) állok a fekete démon előtt, kinek szájában harci csont látszik, nem kezdő démon. Bongyor szőre, fekete szemei és a harci csont keresztbe azt vetette fel bennem, hogy ez egy harcos kutyadémon. És ki más győzne le egy íly' gonosz teremtményt, mint a harci eb, Meximillien of Lorien? Ugye...

Odaér. Elém áll. Kiengedem kegyetlen, velőtrázó harci üvöltésem. Rámorgok, amolyan Mexisen.
Erre... Fogja és elkapja a grabancom és megtépkedi. Ejj démon, ez nem olyan fantasy-s, mi van veled?Több átélést!
Megint megtépkedi. Naaaaa! Ezt így hogy?Kellett volna a kiképzés. Rohanok Elrond házába!

(Apa csak annyit jegyzett meg: "Mexi, Mexi, nem kellene mindenkire morogni!" )

Hozzászólások száma: 2

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2011. February 11. 13:57:14 #832497

Nem, nem... Művelt eb vagyok, nem csak a Gyűrűk Urát forgatván tudtam, hogy a Capitulatus varázslat hatásos lesz. Bár a démoni eb nem kapitulált, de sérülést nem okozott csodás grabancomban. Bámulatos önvédelmi mechanizmus...

Írta pallase gazdi (Gina), 2011. February 11. 13:43:04 #832466

Jaj,azért nem sérültél meg komlyan?