‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2011. February 21. 16:19:46 #13957

A Tűz(róka)fészek... (2. rész)

Megérkeztünk a bevetési helyre. Apa leállítja a verdát, kipattanunk, mit két sokat látott veterán, vállt vállnak vetve vártuk, hogy az ellen reagálja le érkezésünket.
Én, mint jól kiképzett harciEB vártam, számítottam az ellen nem túl barátságos fogadtatására. És akkor megjelenik Tűzróka!

Itt már tudatában voltam annak, hogy igen, megjöttünk, jó helyen járunk. Bevetés indul!
- Apa, apa, add már ki a parancsot!!!!
- Szőr, készen állok a támadásra!
- No, mi van már???
- Naaaa!!!!

Semmi... Oké, gondolom az ellen megtévesztése fontos feladat. Rájöttem, nyugi, mert látom apát, amint kedélyesen üdvözli Tűzrókát. Értem én szőr, taktika, nyugi, Mexi nincs híján eme képességnek sem. Tudok ám én olyan megtévesztően jófiú lenni, hogy még Tűzrókát is megtévesztem, sosem szúrja ki szándékomat.

És apa terve beválik, Tűzróka beinvitál minket hajlékába. Részsiker, jelentem is a törzsnek, hogy bejutottunk! Immárom Tűzróka fészkében leledzünk apával, Ő mit sem sejtve kedveskedik velünk, mintha csak valami otromba béketárgyalásra érkeztünk volna, de végül is ez volt a cél. Az ellent saját felségterületén elkapni.

Nem mondom bajtársak, hiányzott a fejem felett elhúzó gépek hangja, géppuskarpopogás, napalmszag, de istenem, a cél a fontos. És ha az íly' módon tudjuk elérni, hát istenem. Első a küldetés, nem az élvezet!

Ha jól sejlett fel bennem, apa és Tűzróka egy asztalhoz ülnek. Apa, jól nyomod, béketárgyalást színlelsz, majd, mikor már az ellen mit sem sejt, lecsapunk.
Bár mit mondjak volt itt egy kisebb gigszer, ami nem nyerte el tetszésemet. Ugyanis a nagy tárgyalás közben Ők nekiálltak elfogyasztani az ellátmányt. Ez idáig még elmegy, de nekem nem adtak!!!

- Papszi!Az addig oké, hogy csalunk, meg álcázunk, de azért az mégsem járja, hogy Ti itt kedélyesen elcseverésztek, tápoltok a hadiellátmányból, a megtévesztés kedvéért, de hogy nekem nem adtok!!!! Ez már egyenesen felháborító!
De nem adnak!Hát ez meg mi??? Csak a parancsnokok kajálhatnak? Vagy ez is megtévesztés része?

Hozzászólások száma: 0