‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2011. March 17. 12:51:11 #14462

Hosszú hétvége (2. rész)

Ám, mint az előző bejegyzésből felsejleett, itt még messze, de messze nem ért véget a hétvége, mondhatnám úgy is, hogy a java (no nem a kismotor, hová gondolsz, Teee! ) még csak most jön!

Hallom apci és Tűzróka susmorog valamit. Nocsak fiatalok, engemet mán' ki ne hagyjatok a jóságból.
Valami indulásféle néz ki... Jujj, elborít az adrenalin, mint amikor ernyővel ugrottunk Korea felett. Hová topogunk apci? Valami jófajta móka van kinézőben?Sejtelmes tekintetek...
Jajj apa, gondolod, nem gondolom, hogy a gondolatodat olvasom? Dehogynem olvasom... Tudom, hogy jön a jóság!

Induljunk már, nosza, gyerünk... Na mi van már?
Kisvártatva nekivágunk.
Megérkezünk a helyszínre, ami nem más, mint a kutyafuti...
Jó idő van, semmi sár, nyomás futkározni.
Gyerünk, gyerünk már apci, érjünk már oda!!!
Odaérünk, apci teátrálisan lecsatolja a pórázt, én meg azzal a lendülettel lefutottam a 100m-t mínusz 2 szekundum alatt örömömben. Ezt még Ben Johnson is megirigyelhetné, asszem írok is levelet az atlétikai szövetségnek, hogy hozzák csak ki a futókat a kutyafutiba, majd meglátják a zsűritagok, hogyan lehet két másodperccel hamarabb célba érni, mint elindultak volna a sprinterek.
Nyugi, semmi dopping, csak a szabad futkorászás öröme...

Jól ki is futkorászom magam, bár némileg csalódást okozott, hogy nem tette tiszteletét egy ebtárs sem a futiban ,de azért én még jól elvoltam. Bár történt egy kis malőr, mert apci és Tűzróka egyszer csak kimennek a futiból. Naaa, és ezt így hogy???
Jujujj, távolodnak... Nos, itt bevetettem a nehéztüzérséget és fennhangon kiborulást szimuláltam. Hatott feleim, nagyon jó színészi képességekkel vagyok megáldva.
Visszajönnek. Bár itt megütötte a fejemet egy kósza gondolat, hogy tesztelésnek voltam kitéve barátaim. Ejj, ha ezt tudom, nem nyavalygok itten, menjenek csak, úgy is én fogok jobban hiányozni.
(legalábbis remélem!)

Hozzászólások száma: 0