‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2011. April 13. 12:13:52 #14909

A suli... (1. rész)

Sziasztok Kedves Barátaim!

Egy kicsit rég jelentkeztem utoljára, nézzétek légyszi el nekem, rengeteg a dolog mostanában.

De ez, ami most történt.... Ezt meg kell osszam veletek.

Hogy mi is ez a valami?Hát kérem szépen, ahogy a cím is sugallja:Kutyaiskola!!!!

No persze itt rögtön lehetne örömtáncot járni, hogy Mexi iskolaérett lett, de ha tudnátok feleim amit én erről a helyről, akkor mindjárt másképp tekintenétek a dolgok elébe.

Kezdjük is mindjárt az elején.

Ébredünk ugye egy szép, napsütéses szombat reggelre. Bár a szél úgy tépi a fákat, mint jobb helyeken a vitorlát, kivéve persze a Kék Szalag versenyt, ott sosincs szél...
De itt tépi. No sebaj, gondoltam, így sokkal több szagot hoz a szél. Reggeli séta, yesss... Megvolt, szél volt, elmúlt.

No, de utána apci és Tűzróka (ja, Tűzróka egyre több időt tölt nálunk, már kérdőre is kell vonjam apát:mégis ezt így hogyan képzeli, de ez egy másik történet.). Szóval apci és Tűzróka kicsit furcsán viselkedtek, néztem is rájuk kérdőn. Nagy nehezen kibökik, megyünk lassan valahova...

Jajj, de megörül kicsi, gyűrött szívem, elmenés van, kaland, élmények. Persze az izgatottságomat nehéz volt leplezni, apáék látták is rajtam, de csak egy kaján félmosoly volt a reakció.
Később megértitek miért, de nekem itt már kezdtek gyanúsak lenni. De azért mégis csak öröm volt a kis szívemben, hogy megyünk el valahová!

No, és akkor elindultunk! Hejj, Mexi örömködik, jujj kalandok, szép idő, bár kicsit szeles, de nem rossz.
Előtte beugrottunk egy kutyaáruházba vásárolni, de mondjuk itt már kicsit gyanús volt a dolog, mert valamiért apáék szükségesnek érezték új felszerelést vásárolni nekem.
Hát gyerekek, nem tudom, hogy vagytok vele, de nektek gyanús lenne, ha egyszer csak új póráz, új nyakörv, éééés, szájkosarat kaptok? Mert nekem az volt, főleg, hogy az a szájkosárnak nevezett cucc, nem volt túl kényelmes.

Gyanús, felettébb gyanús...

Folyt...

Hozzászólások száma: 0