‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2011. April 15. 15:30:42 #14961

Pajtik... :)

Helló-Halló!

No srácok, az elmúlt napok sulis felhangjai után, a napokban sikerült végre egy kis hepiségre akadnom. Bár apci még mindig olyan, mint egy leszerelt főtörzs, de elengedem a fülem mellett, nyugi!

Történt ugyanis, hogy összefutottunk Carlossal, régi nagy cimbimmel. Séta közben látom, hogy oson felém egy feketeség, lesem, lesem, s mit látok?Carlito haver!!! Te mi járatban errefelé?Régen láttalak cimbi! (ugyanis régebben elköltöztek legnagyobb bánatomra)
Örült nekem Ő is, egyből felvettük a régebben elejtett fonalat, s ott folytattuk ahol annak idején abbahagytuk. Elmondta, hogy épp dokihoz igyekeznek, de nem tűnt betegnek.
Azonnal egymásnak ugrás. Nicsak, ott van Carlos füle, ejj, végre megint megharapdálom. Nyamm füli... Carlos, mi van?Nem tetszik? Carlos fülel! Ne fülelj, lefülellek... Hamm!
Összeugrunk, morgunk mint régen, retrófíling, na!
Apci, a gonosz főtörzs gyorsan rendre int... Fujj!!!Rövid, de velős tali lett, nyugi, folyt. köv.


A másik hepiség ma reggel esett meg. Apával éppen a fegyelmezett séta küldetését igyekszünk teljesíteni (hol jól, hogy kevésbé), mikor is a távolban meglátok egy édes, fehér uszit! (neeem ebadták, nem uszály, uszkár!)
A kis drága meglát és odarohan! Legalább van némi hatása a sulinak, kezdenek tisztelni, már nem is nekem kell odamenni.
Egy jó kis rohangálás veszi kezdetét, természetesen a fegyelmezett séta küldetés keretein belül. Édes kis dög, tervezem, hogy jobban meg is ismerem. Csak legyen vége a kiképzésnek, olyan játék és ismeretség lesz itten, hogy évekig zengi majd Kaszás!(ez a kaszás nem az a halálos kaszával mászkáló csóka szinonimája, sokkal inkább a Kaszásdűlő lakótelep, sokkal kevésbé halálos szinonimája)
Játék után folytattuk küldetésünket. Tudjátok, a fegyelmezett séta küldetését.

Így tengetjük apci főtörzzsel napjaink sétáit. Bízvást bízom benne, hogy a nagy suliidőszak alatt is beakad némi gém, akárcsak a mai!

Hozzászólások száma: 2

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2011. April 15. 18:22:31 #899360

Mi is!!!!!

Írta HalaszneMonika gazdi (Judyék), 2011. April 15. 15:01:15 #898879

Várjuk a folytatást!