‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. January 16. 13:21:40 #19442

A jövevény (1.rész)

Szervusztok Kedves Barátaim!

Mivel roppant régen tettem tiszteletemet ezen a helyen, pláne blog formájában, ezért illene valamiféle magyarázatot adnom erre, de mivel jó kifogást nem tudok, a rossztól megkímélném tisztelt olvasótáboromat. (már ha van még.)
Hogy mégis mi volt az az esemény, ami miatt ismét úgy hozta az élet, hogy írott formába öntöm az elmúlt hét eseményeit, alább tárom elétek.

A történet elejére nyúlunk rögvest vissza, ennek a történetnek eleje pedig jan. 8-ra nyúlik vissza. Történt, hogy egy kellemes szombat esti nagyszülőknél héderezés után elkövetkezett a vasárnap, ahogy az már ebemlékezet óta meg esik így hetenete. Vasárnap szép nap, jön apa értem, mert valami szombati elfoglaltsága volt, ezért voltam nagymuteréknál. Nem rossz az, mint tudjátok: jutifali, kutyafuti, bundasimi váltják egymást, arany élet feleim, már-már gyémánt.

No, vasárnap. Kora délután tájban már épp kezdtem apának húzni a rosszpontokat, mert csak nem jön, pedig majd' be várom már. Nem jön. Ránézek nagymuterra, nem jön. Ránézek nagyfaterra, nem jön. Oké fádre, jobb ha az ellenőrződdel jössz rögvest, mert ez már lassan egy intővel ér fel, hát illik ennyit késni kedvenc ebetől? Ugye-ugye...
De mint mindig, várakozásom nem volt hiábavaló egyszer csak csengetnek. Jessz, itt van apci, végre. Próbálom örömömet palástolni, mert azé' má' mégse higgye ez a kétlábú, hogy ennyi késlekedés után is örülök nekije. De azért csak odaoldalazok az ajtóhoz, mert azért mégis, na! Jaj nagyi, gyere már, nyissad már! Nyitja. Nyílik, de még csak résnyire. Dugom én az orrom a résbe, dugom, de nem fér, nagy duda. Jobban nyissad, nyissad már!!!
Éééés, szezám tárulj, ajtó kinyílt, szeva apci!!! Látom Tűzrókával érkeztél, nem baj, elnézem, örülök, hogy jöttél!

Hozzászólások száma: 0