‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. January 16. 15:16:04 #19445

A Jövevény (4.rész)

Túlestünk az ilyenkor szokásos protokolláris dolgokon, jól bemutattam mindenkinek a kicsilányt. Úgy döntöttem, hogy szárnyaim alá veszem a drágát, hogy gördülékeny legyen a beilleszkedése.

Körbevezettem, elmagyaráztam neki, hogy ez itten a nagyszüleim háza, ami minden földi jónak forrása is lehet egy eb számára. Persze sietve szögeztem le a kicsinek, hogy mindent csakis sorjában és a sorban Mexi az első. Megértette, ekkor még úgy tűnt.

No, de jól nevelt eb lévén, gondolhatjátok, hogy a nevét megkérdeztem a kislánynak. Oh, bár ne tettem volna, mert mégsem szép dolog rögvest kinevetni a jövevényt a neve miatt, de ez a név.... Lássátok feleim Ti is szümtükkel:

Mucurka .

Khm... hihi... hm... hah... alig bírom fojtani, de fojtani kell, muszáj, nem tehetem. Nyet barátaim, nem az amire gondoltok, nem fojtogattam én a kis drágát, dehogy. Kizárólag a zsigerből feltörő nevetésem elfojtására tett kísérlet volt, de nem jött össze:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA......


Szóval az elfojtás nem jött össze, de úgy is azt mondja a tudomány, nem szabad elfojtani, mert a kitörés így sokkal nagyobb lesz. Gondoljatok csak a petárdára, ha nyitott tenyérben robban, akkor megpörköl, de ha összezárod, kvázi elfojtod.... De hagyjuk is a tudományt, nézzük csak szépen sorban.

Szóval név. Mucurka a neve... Még mindig nehezemre esik komolyan gondolkodni, de próbálok, Isten lássa eblelkem, próbálok!
Mucikám! (jó, most hogy hívtam volna, de komolyan?)
Ez így nem lesz jó. Ilyen névvel csak nevetség tárgyát fogod képezni drága, de mivel én is ott leszek, rajtam is nevetnek majd, az meg aztán már végképp skandallum, lássuk be gyorsan, ezt nem hagyhatjuk. Kemények vagyunk Mucikám, kő kemények!

Ehelyütt a management-nél kezdeményeztem egy projekt indítását, renameMucika néven. Értő fülekre talált, projekt kick-off meeting ma este.

Hozzászólások száma: 1

Írta Tuzroka gazdi (Panka), 2012. January 16. 16:13:14 #1180327


"Eh, mi a név? Mit rózsának hívunk, bárhogy nevezzük, éppoly illatos" (GyK: W.Shakespeare:Rómeó és Júlia