‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. January 16. 16:20:43 #19447

A Jövevény (6.rész)

Kedves olvasóim, ezen a helyen nem szeretném részletezni, hogy a hallgatóságban milyen reakciót váltott ki, mikor felolvastam tudjuk ki új nevét, de ha egyszer ez a management óhaja, természetesen én fejet hajtok előtte.

Maradjunk annyiban, hogy tudjuk ki neve Panka lett, s ezt tiszteletben tartva, ezentúl én is így fogom hívni. (Annak taglalásától, hogy ez most mennyire jó, ill. rossz, tekintsünk el, mindenképp jobb, mint a régi)

Tehát tudjuk ki, akarom mondani Panka átneveződött. Tudjátok, az F6 a fájlmenedzser progiban.

Panka immáron új nevével ismerkedik a hellyel. Gyere Pannika, Mexi lesz az idegenvezetőd eme új világban, bízd csak ide kicsilány, jó lesz ez. Mivel a drága picit meg volt szeppenve, igyekeztem feldobni a hangulatát, de én emócionális eb lévén, hagytam neki idő, hogy oldódjon.
(gyorsan szögezzük le, hogy az emócionálisból nem következik, hogy EMÓ-s lennék, még mit nem, valamint az oldódást sem sósavval képzeltem ám el.)

Nocsak, séta... Innye, erre nem számítottam, azt hittem e nap már eseménytelenül telik, de nem. Még egy séta, juhé!
Apci készül, menés leszen, de ácsi. Mivan?Jön tudj... izé, Panka is?Apa, én vagyok az ebed, tán' csak nem meg akarsz csalni?
JönŐ is. Velünk, hármasban.

Némi kényszeredett mosoly kíséretében vettem tudomásul, hogy e szakrális eseményre velünk tart Panka is, édeshármas lesz. Hm...
De legyen, ilyen még úgysem volt.
Eltelt feleim, eltelt maradjunk ennyiben.

Hál' Istennek, a kis Panka tudja hol a helye, nem veszélyezteti Mexipapa jól bevált alvóhelyeit, így nyugisan hajtom álomra kicsi fejem, gondolva, hogy holnap folytatom a beavatást.

Másnap reggel kutyafuti. Öröm, bódottá, futkorászás. Jön Pankesz is, ám legyen, legalább jól megkergetem, érezze a törődést a kis drágaszág.
De várjunk csak... Micsoda tempó ez kérem?A kis Panka tud futni, szó se róla, tisztára, mint Forrest Gump.
De jót játszunk, kezd tényleg feloldódni (mondom, hogy nem savban!), örülök, hogy örül.

Hozzászólások száma: 1

Írta Tuzroka gazdi (Panka), 2012. January 16. 16:18:23 #1180334