‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 18. 13:04:51 #20568

Mexi visszatér! (1.rész)

Sziasztok kedves barátaim!

No, hun is kezdjem? Persze rögtön rávágnátok, hogy az elején, de mivel már magam sem tudom hol az eleje, ezért belevágok ott, ahol épp eszembe jut.

Némi kihagyás, és apával történt egyeztetések sorozata után az a döntés született, hogy Mexi, azaz én, folytatom a blog írását. Nem részletezném kedves olvasóim, hogy micsoda viták, egyeztetések, szervezés eredményeként született meg ez a döntés, mert egyrészt én sem nagyon értem, másrészt a kulisszák titkait megtartjuk magunknak. Ha jó sokat olvastok, akkor lehet kiadok egy Behind The Blog of Mexi kiadvány, de a kiadómmal ez még nincsen leboxolva, meg angolul is nehezen értek, tekintve, hogy Sweet home China!

Szóval ismét itt. Apci homályosan utalt rá, hogy valami arcos könyv nevő weboldalon (bár tudnám ezek mit jelentenek...) többek jelezték, hogy tetszett nekik amiket írtam. No persze, mint kő kemény harci eb, ne higgyétek, hogy ez engem meghatott, vagy befolyásolt bármiben is, mert NEM! Én szinte az összes mítingen keményen kitartottam azon álláspontom mellett, hogy nem állna már jól az imidzsemnek, ha mindenféle írói vénát villantanék, mert az mégis hogy áll már egy harci kutyának? Ugye srácok, Ti is érzitek ezt a bődületes paradoxont... Azonban olyan történt az utolsó megbeszélésen, amire még képzett harci kutyaként sem voltam képes számítani. Pedig... Szóval egyeztetünk, egyeztetünk, ellenállok, ellenállok, egyeztetünk, ellenállok. Látom apci kezd kifogyni az érvekből, hogy miért is kellene, mikor, egyszer kivágta a tutifrankót: Mexi nem kap kaját, amíg nem ír blogot.
No, ez volt az a pont, amikor szinte hirtelen, mint villámcsapás világlottam meg, hogy hát én írónak születtem apci!!! Milyen egyszerű is ez, látjátok! S az eredményt gondolom nem kell magyarázni, olvassátok. (gy.k.: Az eredmény eme blog folytatása)

fojt. köv.

Hozzászólások száma: 0