‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 18. 13:05:56 #20569

Mexi visszatér! (2.rész)

De ezzel csak azt akartam mondani, hogy örömmel vagyok itt újra, imádok írni Nektek! (persze a kaját is!) Egy gyors szabadkozást is elsütök ehelyütt, miszerint szinte sanszos, hogy az új első blogrész nem kicsit izzadtságszagú lesz, de Ti mit tennétek, ha kajamegvonás terhe mellett kellene írnotok blogot? Megmondom én, izzadnátok rendesen....

Nos! Vágjunk is bele, mert éhezem... Kezdem azzal, hogy rengeteg dolog változott mióta nem írtam. Meg lesztek lepődve!
Az új jövevény érkezését még blogba tudtam önteni, arról tudtok. A Panka, ugye. No, de Panka gazdájával, a hírhedt Tűzrókával már merőben más a helyzet. Ugyanis mostanság új neve lett. Én nem értem ezt a világot, hogy az emberek ripsz-ropsz váltogatják neveiket, mégis mi ez? Kinek van több neve verseny? Ne má', ez nem tetszik. Gyorsan odatoppantam apci mellé, mert ha már verseny, akkor legyen, de tudnom kell, hogy nekem még hány nevem van.

- Fáder: A Mexi-n kívül nékem még mik a neveim, hány van még?
- Semmi Mexi!

Ok, legalább ezt is megtudtam. Semmi Mexi. A semminél több.

De visszatérve exTűzrókára. Ki nem találnátok mi mostanság a bevett neve és ahogy lassan már nekem is szólítanom kell. És akkor a leleplezés: Anya.... Na, már hallom is a nagy felszisszenéseket... Igen: Anya! Ne higgyétek drágáim, hogy nekem ez olyan óriási nagy öröm, mert az öröm a Söröm, de ez más kérdés.
Itt egy bökkenőt vélek felfedezni, miszerint addig még rendben is van a dolog, hogy van nékem egy apci, aki kétlábú ugye... Ezt még bevette a kis pocim, no de két kétlábú szülőnél már felmerül az az egyszerű kérdés, hogy akkor én mégis ki vagyok, mi vagyok? Mert higgyétek el, megszámoltam számtalanszor, de lábaim száma sosem lett se több, se kevesebb, mint négy. 4!!! A kétlábúaknak meg kettő, és ugye a név kötelez, a kettő az kettő, nem négy.

folyt. köv.

Hozzászólások száma: 0