‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 18. 13:07:21 #20570

Mexi visszatér! (3.rész)

De akkor mégis miért van nekem négy, ha apának és anyának kettő-kettő? Látjátok kedves olvasóim, hogy milyen rettenetes paradoxonokkal kell megközdjön egy magamfajta négylábú? Négy... No igen, amikor ezen gondolatok cikáztak a fejemben, elkerülhetetlen volt az a nagyszerű felismerés, hogy 2+2=4. (itt most nem térnék ki arra, hogy mi van akkor, ha néha öt, így is többet gondolkodtam már ezen, mint az normális lenne.)

Amikor a fenti brutális diferenciál-egyenletet sikerült értelmeznem, elkerülhetetlen volt látni az összefüggést, hogy valahogy csak kijön a két lábból négy... Igen, kijön, éljen! Tehát apcnak és ancinak együtt négy lába van, mert 2+2=4! Éééés, nekem hány lábam van? Ugye: négy! Látjátok már feleim mi következik ebből? Csakis az, hogy az én négy lábam hordozza, mint anya, mind apa örökségét. Kétszer annyi lábam van, mint nekik, örököltem minden jó dolgot tőlük. Ez ám a törzsfejlődés emberek, az örökség, négy láb! Köszi apa, köszi anya!
De örömömet némileg árnyákolja, hogy Tűzrókát, az ellent anyának szólítom. Most őszintén srácok, passzol ez egy ilyen harciebhez, mint én?

Természetesen nem ez az egyetlen változás, amit az idő eszközölt az életemben, mióta nem írtam, de egyelőre elég volt ezt kiizzadnom kajcsi előtt.
De ne keseregjetek feleim, történt még ez meg az, s ezeket írott formába is öntöm néktek hamarosan, de most vár a kajcsi!

Jó étvágyat!

Hozzászólások száma: 1

Írta oroszlán77 gazdi (Kicsi), 2012. May 18. 12:38:56 #1260488

Jó étvágyat Mexi! - mert megérdemled