‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 21. 15:50:58 #20602

A KIKÉPZÉS ELKEZDŐDÖTT (4.rész)

De hogy az örömünk még véletlenül se legyen teljes, beszót' a kiképző csákó ám! Nem is egyszerű szinten tette mindezt. Bele orcámba közvetlenül. És tudjátok mit mondott az arc apának? Tudjátok? Neeem? Hát most majd jól megmondom. Azt találta mondani, hogy: DAGADT vagyok! Dagadt. Én! Hát én már kezdtem felhúzi a szemöldökömet, már-már a hátam közepéig húztam, hogy finoman kifejezzem nemtetszésemet, de nem izgatta túlzottan. Vártam, hogy apci majd jól lerendezi a bátor csókát, de majdnem hogy egyet értett vele. Hm... Végül valami olyasmiben maradtak, hogy jó lenne ledobnom pár kilót, de mivel abszolút hülyeségekkel nem szeretek foglalkozni, így nemes egyszerűséggel figyelmen kívül hagytam ezt az egészet, tutter, hogy rossz pillanatuk volt.

Szóval a kis dagadtsági közjátékot leszámítva, marha büszkén dagasztottam hasam...ööö...(megfetrőznek!!!) a mellkasom. Mexi, a mintakutya!

Nem így tesókám. Nagyon nem így... Én próbáltam srácok, kutyák istene lássa lelkem, próbáltam Pancit felkészíteni a képzésre, de rutintalanul falra hányt borsónak tartotta, még nem tudván, hogy mi kutyák igencsak ritkán fogyasztunk borsót, de rutintalan, no. Kiképző arc (nem lehet úr, miután ledagadtozott) ráles Pancira: -Mizu kiscsaj?

Itt azért ért egy kisebb meglepi: Panci e kedves köszöntésre fogta és simán nekitámadt a kiképzőnek.
- Hmm csajszi, van puca a véredben mi tagadás!

S mint rutinos képzéslátogató, már tudtam, hogy ezt nagyon, de nagyon elrontotta. A kiképző (innentől csak K ügynök) azzal a mozdulattal elragadta Pancit egy kis baráti csevejre. Füleltem és, mint a Transformers Fülelője, de nem hallottam a szavakat, de egy dolog megmaradt. Panci visszapillantott. (ha most azt gondolod KRESZ vizsgán vagyunk, nem figyeltél eléggé) Akkor esett le a drágámnak, hogy itt most rossz kétlábúval kezdett, mert K ügynök nem az a beszari fajta, és mint a seregnél, kicsit megrendszabályozta a kiscsajt.

5.rész:
http://www.bloki.hu/berczy04/mexi/blog/20603/a-kikepzes-elkezdodott-5resz?megtekint

Hozzászólások száma: 0