‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 21. 15:52:36 #20603

A KIKÉPZÉS ELKEZDŐDÖTT (5.rész)

Mire Tűz... Anyához visszahozta Pancit, már csak egy halálra vált arc érkezett, a kutya mögötte már sehol nem volt.
Igen. Gond van.
Sajnos Panci nem értette teljesen K ügynök nyomatékos kérését, hogy itt aztán normálisan tessen viselkedni. Biztos nem hallotta, ezért még többször elkövette a morgás vétségét a foglalkozás alatt, amit az állatképzési törvény 22. paragrafus, 3. cikkelye az alábbiak szerint hivatott büntetni: 1-4 hétig terjedő kizárás.

K ügynök vajszívű ügynök, mi tagadás. Peren kívül sikerült megegyeznie Anyával, miszerint Panka jelen viselkedését még betudja egyszeri elhajlásnak és csak egy 1 hetes csekket osztott ki Anyának, azzal a kikötéssel, hogy egy hét múlva, befizetve érkezzünk és ha jól fizetjük be az egy hetet, akkor nyerhetünk egy egy hetes nyaralást... Pill! Ez nem az a cikk, bocs! Szóval, ha az egy hét alatt rendesen fizetünk, akkor nem kapunk többet, de ha mégsem, akkor K ügynök kilátásba helyezte további kényszerintézkedés foganatosítását.

Persze itt is becsúszott egy számomra roppant kellemetlen bökkenő, miszerint Mexit (gy.k.: engem) is egy fokkal ridegebben kell tartani. Hellóka, és ezt így hogy? Végigcsinálom pedánsan, eminensen a szocit, erre ilyen ridegség éri meleg szívemet? MIÉRT? - kiáltom a pusztába...
De fura mód választ kaptam a pusztába kiáltott szavaimra, ami mondjuk ellentmond a szólás értelmének, de azt vettem ki, hogy ezt nekem tesókám miatt szükséges megtennem, elviselnem. Na jó, ha duzzogva, sértődötten is, de úgy döntöttem eleget teszek eme igénynek, mert mostantól ismét elmondható, ami már régen hangzott el:

A KIKÉPZÉS ELKEZDŐDÖTT!!!

Hozzászólások száma: 1

Írta Giniras gazdi (Delinke), 2012. May 22. 11:15:53 #1262460

Mexi, te nagy kutya-írokat megszégyenítően jól öntöd formába shar pei elmédben gyöngyöző élményeidet!