‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 22. 17:13:43 #20618

A bérgyilkosnő (5.rész)

Bár három a magyar igazság, de kínait nem tudjátok mennyi, ezért hozok még egy merényletkísérletet, hogy lássátok a gonoszt teljes valójában. Ez a pszichológiai merénylés. Ez a legmelegebb pite, mert csak hosszútávon van látszatja és rendszerint akkor már késő. De még korai örülniük az ellenzőimnek, ugyanis nem lennék én én, ha nem tudnám a veszélyt felismerni még idejében.
De vissztérve a merénylet kivitelezésére... Meg fogtok döbbenni miféle kifinomult módszereket vet be Panci.
Itt a játékaimat vette célkeresztbe, hosszútávon komoly lelki törést okozva nékem. Ugyanis következetesen szétszedi a játékaimat. Leginkább a plüssöket. Van (volt) nekem egy frizbim. (jaaaaj, nem Hajdú Péter, vele nem játszanék sokáig... ) Egészen pontosan egy lila alapon színes, sípolós, plüss frizbi. Mondanom sem kell, kedvencem. Első körben a sípolót kapta ki belőle, de ezt még méltóságteljesen elnézem. Eztán egyik reggel a pihiszőnyegünk (mert nekünk olyan is van ám) lila. Nocsak, itt a tavasz, kivirágzott, nőnek a krókuszok a szobában. Már-már lendületesen vetném bele magam a természet mélységeibe, mikor szembesülnöm kell azzal a puszta ténnyel, hogy az általam krókuszmezőnek hitt képződmény nem más, mint az én plüss friznim apró miszlikjei, amiket drága Panci miszlikbe tépett. OFF.
De ha ez még nem lett volna elég, kaptam egy zöld plüss kacsát ajcsiba apcitól. Tudjátok: fej, tor, potroh... Ja ez másik történet. Szólva: fej, test, farok, szép zöld, sípol, fantasztis... Azóta már kibővült a kacsa neve, de ez nem vált előnyére: Fejnélküli Kacsa. Ha nem tudnátok levezetni (nem Gyuláig), elmondom, hogy természetesen Ő volt, Panci. A miszlik itt is játszott, kacsa feje, mint miszlik hevert szerte szét a szobában. Kacsa: OFF.
Tehát láthatjuk a hosszútávú, pszichikai hadviselést, lassan nem lesz játékom, amin levezethetném bődületes enerdzsit, be fogok golyózni...

De ha becenévvel kezdtük, fejezzük is be azzal. Ugyanis most én ötlöttem ki Pancinak egy rendkívül találó becenevet. S láthatjátok majd, hogy hosszútávon a Don mivoltához nem is áll annyira távol a beceneve, ill. a becenév által hordozott jelentőségnek még lehet jelentősége a jövőben, főleg, ha doni megbízatást is vállal.

És már szállt is szelek szárnyán a neve: NIKITA

Hozzászólások száma: 0