‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 24. 13:13:54 #20636

Kerigyeri invázió (3.rész)

- Gyerekek, hát nem látjátok, hogy én egy jó kiállású, már-már jóképű harci eb lennék, s mint ilyen, a kutycsajok egyik kedvence, marhára nem venné ki jól magát, ha így látnának, főleg, hogy mindnek mondtam, nem vagyok házas.

Próbáltam én kitörni a helyzetből barátaim, higgyétek el próbáltam, de apci oly kedélyesen elbeszélgetett kerigyeri-apuval, hogy észre sem vette, hogy drága ebe micsoda kínzásoknak lett kitéve. És ha nem csal szimatom, apci afféle kutyaütő-kutyamentő, tehát hivatali kötelessége lett volna a kínzásomat beszüntetni és komoly eljárást indítani, de nem tette. Csak beszélgetett, míg én nyáltól és ölelésektől tocsogva tobzódtam a két kerigyeri között.
Természetesen ez következményeket fog vonni maga után, de ott még korai lett volna ezen agyalni, inkább próbáltam minimálisra szorítani a veszteségeket.
Eme apró, ám nem elhanyagolható közjáték folytatásaként még hazáig is kísértük őket, mert apci még mindig dumált a másik apcival. Apci dumál apcival, jó ez... Nekik.

Viszont észre kellett vennem egy durva, égbekiáltó tiszteletlenséget a két kerigyeri részéről. Nem kevesebbről van itt szó emberek, mint a nevem nem tudásáról. Értitek, nem tudják a nevemet, ami a fentiek fényében még nagyobb, hovatovább már-már megbocsájthatatlan tett.

És végszóként, tudjátok hogy neveznek a kis...kis...kis... kerigyerik?

Így: Meszki.

Bahh...


Hozzászólások száma: 0