‹‹‹ vissza Bolygó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2011. May 19. 13:28:48 #15557

2011. Blöki talin sport és játék

Erről a nagyon kedves, vidám, tartalmas találkozóról még sokszor előkerülnek boldog kacagásra ingerlő dokumentumok! Megosztom Veletek ÖrdiMamijának legújabb alkotását, lássátok hogyan tudnak játszani, sportolni a mi gazdikáink!
http://bloki.hu/kissnenagyzsuzsanna/robi/videok/13047/bloki-talin-sport-es-jatek

Hozzászólások száma: 1

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2011. May 20. 06:59:56 #942878

Drága Bolygó és kétlábúkája!

Külön köszönet Nektek, hogy ezt a tényleg vidám videót feltettétek.
Robi kakasnál már hozzászóltunk, de itt is megtesszük, illetve megismételjük...

"Drága Ördike!

Robi kakassal, Sába Bucikával, Ginácskával itt ülünk a felhőcskék szélén, s nézzük, nézzük a videót. Ginácska egy kicsit görbült szájjal emlékezett a tavalyi blöki-gazdi találkozóra. Azon még Ő is ott volt.
De örömmel látjuk, hogy sok új barát csatlakozott ehhez a vidám csapathoz.
Azon tűnödünk itt, hogy a kétlábúkának, vagyis Ördimaminak hogy jutnak eszébe ötletesebbnél ötletesebb ötletek. Na ezt aztán most jólmegmondtam....Nagyon szupi lett megint az összeállítás, a zene, a feliratok mind Ördimami vidám természetére vall. Mosoly ül a pofikánkon. S most akkor gyerünk barátaim, indítsuk el megint...aztán megint...és jó sokszor...figyeled Robi...jönnek a többiek....jönnek videót nézni..."

S tényleg, tényleg nagyon jó újra és újra megnézni, s visszaemlékezni egy csodálatos hét végére, egy csodálatos parkra, a molóra, a motelra, anagyon jó humorú és vígkedélyű kétlábúkákra,a csodálatos kutyuskáikra, amikoris mindenki feledte a napi gondokat, amikkel körül vagyunk véve. Jól éreztük magunkat, kikapcsolódtunk, élveztük egymás társaságát, úgymond "ökörködtünk" egy jót, jókat nevettünk.