‹‹‹ vissza Irsei Olivér adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta celica gazdi (Irsei Olivér), 2010. January 09. 19:53:35 #4691

Fáj a fogam!

Nem kezdődött valami jól ez az évem... Január 2.-án borzasztóan megfájdult a fogam, hatalmasra dagadt a pofikám . A gazdinak persze nem jutott eszébe, hogy talán a fogam fájhat, rögtön a legrosszabbra gondolt és kisírta miattam a szemét. Szó mi szó, tényleg borzasztóan éreztem magam. Hétfőn és kedden enni sem tudtam, fogytam legalább egy fél kilót, le voltam gyengülve, ráadásul a gazdi is teljesen kétségbe volt esve - már lassan kezdtem én is azt hinni, hogy itt a vég.
Szerdára azért egy picit jobban lettem, de gazdi elvitt állatorvoshoz - életemben másodjára. Itt végre valahára megtudta, hogy a fogam fáj (na legalább már nem kell elsiratnia ). Mindenesetre kaptam egy szurit (mert hogy én gyógyszert bevegyek, na az kizárt). Ettől, meg talán az utazástól lényegesen jobban lettem, hazaérve együltőhelyemben megettem egy alutasakos kis finomságot.
Másnap azonban megint nem volt étvágyam, vagyis inkább kedvem enni, mert fájdogált a fogacskám. Gazdi adott volna egy negyed algopirint, na ezek után pláne nem kellett a kaja (persze, biztos mindenbe belekeverte...).
Tegnap azért már kezdtem picit jobban érezni magam. Este odafeküdtem a gazdihoz, hogy lássa minden rendben van, nameg mert fáztam kicsit, és hajnali 3-kor még enni is kértem.
Bár reggelre lényegesen jobban lettem, visszamentünk a 2. szuriért. Egész jó volt az út a szép új szállító kosaramban. Azért nem szeretném sokszor használni... Már jobban vagyok, pofim még duzzadt, de remélem hamarosan meggyógyulok.

Hozzászólások száma: 1

Írta ntimea gazdi (Szuzy), 2010. January 09. 18:30:10 #270435

Remélem drága Olivér már jobban vagy!
Mondd meg a mamidnak, hogy ne adjon Algopirynt soha-de soha....
Az én mamim azt mondta, hogy a szalicil származékok megölhetnek minket. Algopirynt neeeeeeeee!!!!!!!!! Vannak olyan humán gyógyszrek melyeket mi is ehetünk, de a fájdalom csillapító nem ilyen...
Gyógyulj meg drága!!!!!!