‹‹‹ vissza Kitti adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Ghita gazdi (Kitti), 2010. May 29. 22:13:01 #8279

Bűnöző vagyok

Estefelé Gazdi becsukott a folyosóra, mert vendégek jöttek hozzá. Egy kedves kislány jött, aki nagyon fél tőlem, mert megtámadta egy kóbor eb a múlt héten. Érzem a rettegését, és láttam, hogy nagyon sírt , mikor Gazdiba kapaszkodott. Hiába csóváltam a farkamat, és mondtam, csak meg akarom szaglászni , nem lehetett megnyugtatni, ezért Gazdinak be kellett zárnia engem.
Hamarosan megérkezett Mr. Golyótalan Narancssárga is , de ő legalább jogosan szenvedett büntetést, mert megtámadta a kislányt, és meg is harapta. Én sohasem tettem volna ilyet, mégis tőlem félnek! A macska meg, ez az apró bűnöző szabadon rohangászhat! Igazságtalanságok netovábbja...
Ráadásul Bűnöző nem csillapodott le. Alig ért földet a folyosóra dobás után, egyből nekem esett. Az összes karmát belém méllyesztette, és felváltva rágta a fülemet és a nyakamat . Egy darabig tűrtem, de aztán a szemem felé kapott, és ezt nem hagyhattam. Egészen kicsit, óvatosan elkaptam a hátsó lábát, és mikor az a kis eszellős egyre vadabbul harapott és kapálódzott, én igyekeztem a legkevésbé súlyos sebesüléseket beszerezni .
Aztán kinyílt az ajtó, és megjelent Gazdi. Nagyon mérges volt . Kivette a számból a macskát, és bevitte, majd visszatért, és már a kulcscsomó is nála volt.
Kikaptam. Nagyon fájt, de még jobban az, hogy Gazdi rossz kutyának nevezett. Többször is, mint ahányszor orrbacsapott, és nem kiabált, csak annyit mondott, szégyelljem magam. És hogy madarat öltem. És hogy nem szabad bántani a cicát.
Mert Bűnöző apró és bájos - én pedig nagy vagyok és erős. Nem szabad megharapnom Bűnözőt, akkor sem, ha bánt engem. Mert akkor Gazdi már többé nem fog szeretni...én azt hiszem .
Hát Júdásnak, az apró bájosnak mindent szabad? Nincs igazság.

Hozzászólások száma: 0