‹‹‹ vissza Kitti adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Ghita gazdi (Kitti), 2010. June 01. 21:04:16 #8342

A házőrzők gyöngye

Ma visszaszereztem magamnak a Gazdit!!! Újra hallottam a varázslatos "Jó kutya, okos kutya!" szókombinációt, de ezúttal a néhány napja folyamatossá vált "...de a cicát nem bántod!?!" fegyelmező folytatás nélkül, melyet, megvallva az őszintét, kezdek már kissé unni. Sosem bántanám azt a macskát, miért gondol rólam rosszat a Gazdi?
Ma délután gyerekek jöttek. Gonosz gyerekek, akik dobáltak, ütöttek, és elzavartak engem , amikor én a farokcsóválás egyezményes jelével zászlólengetve közelítettem feléjük. Nem felejtettem el nekik soha, mennyire fájt, amikor fejbeütöttek a pingpongütővel! Gazdi sem szereti őket, tudom. Nem mondja soha, hogy harapjak beléjük, de mindig megdicsért, amikor megugattam őket.
Ma, amikor meghallottam a hangjukat, azonnal tudtam, itt az idő a "JÓÓÓ KUTYA!" kicsikarására! Nagyon, nagyon-nagyon kieresztettem a hangomat, és amikor a Gazdi kinyitotta a kaput, hogy bejöhessenek a gonosz gyerekek, arra gondoltam, itt az idő, Gazdi próbára tesz, mennyire vagyok megbízható, mint házőrző. A bizonyítás lehetőségétől felspannolva kiugrottam a nyitott kapun, és kieresztettem a hangomat! A gyerekek hátraugrottak, és durván kiabáltak Gazdinak, ő pedig visszahívott. Én szót is fogadtam, de a kapun akkor sem engedtem be a gyerekeket. Többször is próbálkoztak, és én minden ostromot visszavertem! Oroszlánként harcoltam, és tudtam, Gazdi nagyon büszke rám!
Aztán feltűnt az a kis gyerek. Ő sohasem bántott. És kenyér volt nála... Kis gyereket sohasem bántok...Kenyérrel érkezőt különösen nem... A nagyok tuszkolták előre. Ő odajött hozzám, és megkínált kenyérrel. Nagylelkű egy gyerek ez...Mikor kikaptam az ujjai közül a csemegét(megjegyzem, ügyes voltam, hozzá sem értem a gyerekhez!), ő megsimogatta a fejemet.
- Okos kutya... -mormolta, és Gazdi egyszerre simogatott meg minket, a gyereket és engem.
A nagyok beosontak a hátunk mögött, mi pedig Gazdival és Kis Gyerekkel besétáltunk a házba. Kit érdekelnek a gonosz kölykök, ha Gazdi szerint én vagyok a legeslegjobb?

Hozzászólások száma: 1

Írta Minipes gazdi (Mini), 2010. June 11. 09:51:45 #527718

Tökügyi vagy. A KisGyerekeket én is puszilgatni szoktam, de az olyat, aki ütővel fejbevág, kicsit meg kéne csípkedni... csak bokán, hogy tudja a beosztását. Ne csak Te tanuld meg egy életre, mennyire fáj, hanem ők is tanulják meg, miként is kell bánni az állatokkal!!!!