‹‹‹ vissza Naruto adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Ghita gazdi (Naruto), 2010. May 03. 19:50:38 #7692

A hám

Nackó ma hámot kapott.
Bementem a siklósi állatpatikába, ahol a doki golyózta ki az én kis Aranyszeműmet, hogy a szép, egészséges, aranyszínű kis spermáiból ne legyenek kismackók, akiket agyoncsap a cicamami gazdija.
- Hogy vannak a macskák? - kérdi a doki, elengedve az emlékezete azon tényét, miszerint már csak egy cicám van, amióta egy éve elütötték a szép, kövérkés, ivartalanított, fura pofácskájú és bársonyszőrű, vad kis nőstényemet.
- Köszönöm jól. - feleltem. - Hámot szeretnék neki.
- Falusi macskát nem szoktak sétáltatni. - mondta a doki, felhívva a figyelmemet arra, hogy - jóllehet, két és fél éve élek a faluban - én sohasem leszek odavaló. Ezzel magam is tisztában vagyok.
- Eszembe sincs sétáltatni. - Mégis, hülyének néz engem???
- Csak biztonság miatt?
- Úgy van.
- Ott vannak, válasszál. - A doki valamiért tegez, pedig rég kinőttem már a pelenkából, de egyébként jó fej - és ő az egyetlen, aki nem felmosórongyként, hanem nőként kezel, szóval nekem aztán mindegy, hogy szólít.
Az állványhoz lépve körülszaglászom. Mindegyik póráz, vagy nyakörv. Van csinos lila is, ami jól illene egy kigolyózott kandúrnak, ha közben identitástudatot is váltott volna. Aztán felfedezem a szájkosarakat is, amire egy Nackó hangterjedelű macska mellett időnként igazán nagy szükségem volna. De hám nincs. Legalábbis abban az értelemben, ahogy én vártam, mert én olyan nyakörvvel összekötött, has alatt megkötős szerkentyűt vártam volna. Ami leesett a földre, az azonban egészen más.
- Hogy kell rátenni a macskára? - kérdem.
- Itt lehet méretre szabni, majd rájössz, ne válogass Mintha akarnék!, ez magyar termék, olcsó is.
Kint az utcán szemügyre veszem a magyar terméket. Nem tudok rájönni, hogy működik. Egyszerűen teljesen kilátástalan. De klassz a színe, katonai zöld-barna-drapp, remekül fog állni az én drágám vörös szőréhez! Menő lesz. Remélem, ha meglátom a macskát, tudni fogom, hogy passzol rá. És remélem, a macska türelmesen fogja tűrni, míg kikísérletezem a viselését.

Hozzászólások száma: 2

Írta Zitty gazdi (Nyarvinka), 2010. May 20. 22:53:44 #497317

Nekem is van hámom!
Ugyanis én nekem tiltott zóna az udvar az eddig történt balesetek miatt,és hogy azért a 4 fal között se legyek állandóan ezért kaptam! Már az elején jól viseltem mert mikor a gazdim rám adta a hámot kaptam hozzá egy műegeret amivel eljátszogattam és fel sem tűnt hogy van valami rajtam aztán miután meggyőződött a mamim hogy nem zavar azután mentünk terep szemlézni az udvarba

Írta Latte gazdi (Pucsi), 2010. May 04. 04:23:47 #471315

Nekem is van hámom,amit nagyon imádok viselni.A gazdi mindig kivisz az udvarra egy kis testmozgásért.Azt mondta, hogy engedelmesebb vagyok mint egy kutyaés annyiraszépen megyeka hámmal,hogy a gazdi kutyáit is megelöztem a sétáltatásban.Pedig ők kutyák és nekik kellene szépen,engedelmesen menniük a pórázzal de nekem sikerült megverni őketa hazai pályájukon.
Úgyhogy mindtent bele!!!!