‹‹‹ vissza Judyék adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta HalaszneMonika gazdi (Judyék), 2010. September 09. 12:44:57 #10550

Kutyanév-számmisztika

NÉRÓ : Rendkívül okos, szuverén egyéniség. Ha van kedve, alkalmazkodik, ha nincs, akkor megmakacsolja magát, és azt csinál, amit akar. Amikor jó passzban" van, akkor kellemes társ és vidám társaság, de ha épp a befelé fordulós fázisában van, akkor mogorva és ingerlékeny. Ha a gazdi szereti, el tudja fogadni, hogy kutyájának is lehet rossz napja.

PAMACS :
Nagyon sok szeretetre van szüksége. Igényli a fizikai érintést és a gondoskodást. Nem lehet eleget simogatni vagy a szőrét fésülni. Cserébe is rengeteg szeretetet ad. Bárkinek bármi baja van, odamegy, és jelenléte gyógyító ereje, akár fizikai, akár lelki bajról van szó. Vigyázni kell, mert hízásra hajlamos!

MOLLY : Nyugodt, megbízható, hűséges és rendkívül okos kutya. Fontos, hogy a gazdi ne csak utasítsa, hanem mondja is el, hogy miért. Amennyiben veszi a fáradságot, és a kutyát társnak tekinti, akkor egy komoly támogatót kap cserébe. De ha semmibe (kutyába se) veszi, akkor szinte biztos, hogy előbb-utóbb el fog szökni tőle.

LADY : Erős fizikailag és/vagy lelkileg. Olykor félelmetes és ijesztő a fellépése. Főleg az idegenekkel bizalmatlan. Az embereknek tudomásul kell venniük, hogy nem simogatni való öleb. t pedig meg kell nevelni, hogy tilos harapnia vagy odakapnia. A sajátjaival viszont kedves és szeretetteljes. Igényli, hogy szeressék, és bevonják a családi életbe.

LÉDI : Vidám, játékos, nagy mozgásigény. Sok és rendszeres mozgásra van szüksége ahhoz, hogy egészséges maradjon. Vigyázni kell rá, hogy ne szökjön el, mert van benne világjáró" hajlam, és ha egyszer elmegy, nem biztos, hogy visszatalál. Ezért meg kell nevelni, és csak utána szabad póráz nélkül sétáltatni.

ALEX : Végtelenül kedves, jólelkű és szeretetteljes. Egyszerűen nem lehet nem szeretni. Lusta, kényelmes, ragaszkodó és hűséges. Igazi társ. Szép és mutatós is. Mindenki t szeretné. Ezért is kell rá nagyon vigyázni! Mivel megbízik bárkiben, meg kell tanítani, hogy csak a gazdinak tartozik szót fogadni.

LIZI : egy kutya zseni. Bármit képes megtanulni, sőt tud logikusan gondolkodni. Nagyon szórakoztató, és közben hasznos is. Igazi társ, barát és házőrző is. De nagyon érzékeny. Ha nem kap elég elismerést, akkor szabályosan megsértődik. Szeret kirándulni és utazni is. De vigyázni kell rá, nem szabad egyedül hagyni, mert nem talál haza!

Hozzászólások száma: 5

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. September 11. 20:07:56 #656525

ÉS MI VAN A LULUVAL, ÉN IS KIVÁNCSISKODHATOK.? BOCSIKA.: LULUKA

Írta gazdi (), 2010. September 10. 18:17:19 #655030

Judykám! Az én nevemhez irt szöveg nagyon találó, és szerintem igaz is, mert én ilyen vagyok!

Írta HalaszneMonika gazdi (Judyék), 2010. September 10. 14:24:07 #654700

Rajta vagyunk hogy találjunk még neveket,de eddig nem sikerült.
Ha bárki tud segíteni,szívesen kitesszük.

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2010. September 09. 17:27:04 #654143

Judykám! Illik rám, kivéve az utolsó mondatot. Nem vagyok hajlamos a hízásra. Csak annyit eszem, amennyi jólesik.
Köszönöm Neked a "jóslatot".

Írta kesmoni gazdi (Pogi), 2010. September 09. 16:19:21 #654032

Volt egy Pamacskám! És tutira ráillett!!!! De hol a Buldi, Bonó és Bobó név????!