‹‹‹ vissza a nyitólapra

Tomi

MacskaKeverék
Kora: 10 év 19 nap
Megtekintések száma: 673
Gazdi neve: kivagyoken részletes adatok »»

Blogbejegyzései

Még nem írt blogot

Fényképei

fényképalbumai »»

Videói

Nincs feltöltött videója

Üzenőfal

Hozzászólások száma: 7

Írta kivagyoken gazdi (Tomi), 2019. April 23. 11:15:55 #2066550

Állatszeretet! VAN GAZDI VEDD TUDOMÁSUL! Senki nem kötelezheti az én gazdámat arra, hogy fotót tegyen fel magáról egy nyilvános oldalra. Az, hogy te és más ezt itt megteszi az engem nem érdekel hiába is írtad ezt. Arra kérlek hagyj minket békén és ne próbáld másoknak bizonygatni, hogy nem vagyok a gazdi cicája. Vedd már a fáradtságot és nézd meg mikor születtem és mikor hagytam itt a gazdámat aki nekem mindent megadott még éltem. Szomorú, hogy elmentem és ilyennel gyanúsítasz minket nem tartod tiszteletben azt, hogy én már nem vagyok és ezzel a gazdám lelki világába tiporsz feltéped azokat a sebeket mikor örökre elvesztett. Sok mindenbe belekötsz neked már az is gond baj, ha kevés fotó van fent a kedvencről. Én úgy látom végtelen hisztis vagy nincs más dolgod mint baromságokat írni. Azt, hogy te mit tudsz feltenni az oldaladra az meg a te dolgod engem nem érdekel csak az, hogy foglalkozz magaddal minket hagyjál békén.

Írta kivagyoken gazdi (Tomi), 2019. April 22. 15:41:57 #2066438

Állatszeretet gazda. Elég legyen a gyanúsítgatásodból. Ez a cica igen is az én cicám és honnan veszed a bátorságot, hogy azt írd nem az enyém. Nézd meg mikor ment el az élők sorából. Ha már te minket ezzel gyanúsítasz akkor én is azt írom neked, hogy az állatkáid nem a tiéd és az a kép sem amivel igazolódott, ott hogy te vagy a képen. Kérlek szállj már le rólam és azokat sértegess akiknek tényleg nem saját állatkájuk van fent. Vagy azok talán a te baráti körökben tartoznak?

Írta kivagyoken gazdi (Tomi), 2019. April 22. 12:41:46 #2066408

Kedves Állatszeretet gazdi! Hatalmas nagy tévedésben vagy hogy én csaló lennék az amit most ide beillesztettél oda mindenki azt tesz fel amit akar nem? Ha akarom akkor a gazdim fotóját ha nem akkor más fotót képet. Én téged nem neveztelek csalónak kár hogy ekkora hülyeségeket illesztesz be ide. Nekem igen is állatkáim aki ráadásul egy mentett kutyus és nem lopott. Légyszíves azokat szűrd ki akik csalók és ne engem aki téged nem bántott.

Írta Eszter53 gazdi (Szuzika), 2019. February 16. 18:38:34 #2051085

Szia Tomika!

Köszönöm szépen, hogy elfogadtál barátodnak.

Millió puszit küldünk mindenkinek.

Írta kivagyoken gazdi (Berci), 2019. February 13. 10:12:11 #2049961

Szia Tomika égi testvérkém! Sokat gondolunk rád! A mami sokat mesélt rólad milyen okos és szófogadó cica voltál. Én nagyon vigyázok a maminkra! Küldjük neked a puszinkat! Berci és a mami

Írta kivagyoken gazdi (Tomi), 2019. February 13. 10:02:12 #2049959

Szuzika köszönöm, hogy barátnak jelöltél. Én már nagyon régen eltávoztam a szivárványbirodalomba!Most, hogy tudom Angelina a te testvérkéd meg fogom keresni őt és együtt fogunk fentről a felhők mögül vigyázni és figyelni benneteket. Berci testvérkémet csak innen a felhők mögül ismertem meg a mamim jelzett nekem húzzam szét a felhőket mutat nekem valamit és akkor láttam azt a tüneményes kiskutyát akit magához vett. Örülök annak, hogy nincs egyedül Bercivel tölti a napjait. Remélem Berci boldogságban és szeretetben még sok évig mamim mellett marad.

Puszillak én is téged és kedves mamidkádat Égi barátod Tomi.

Írta Eszter53 gazdi (Szuzika), 2019. February 12. 13:26:42 #2049696

Szia Tomika!
Én Szuzinak hívnak l tom sajnos m r nem vagy köztünk.
Nekem is van egy testvérkém aki a sziv rv nybirodalomba, van Angelin nak hívják!
De mindig mondja, hogy vigy z a bar tjaira és mindenkire.
Én szeretném ha elfogadn d a bar t kéröm!
Szeretettel ölelünk, és puszilunk.
Szuzi és mamija.