‹‹‹ vissza Gina adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta lakatgabor gazdi (Gina), 2010. February 12. 11:42:35 #5577

Bandy, a pajti

Múlt hétvégén izgatottnak látszottak új gazdiaim. Reggel egy piros autó állt meg a ház előtt, és két ember meg egy kutya szállt ki belőle. Ekkor találkoztam először Fifivel (ld. barátaim) hamar összebarátkoztunk bár egy kicsit hisztis volt az elején.
Aztán sokat kocsikáztunk, de élveztem, mindig kilestem az ablakon, merre járunk, meg Fifivel is próbáltam kontaktlni, de ez kicsit körülményes volt, és balesetveszélyes is.
Amikor megérkeztünk (Tatabányára) egy csomó új ismeretlen szagot éreztem. Bementünk egy helyre, aztán hirtelen egy csomó kutya került elő a semmiből, 2 felnőtt és 3 korombeli. Nohát az ismerkedés elég intenzív volt... Nagy kergetőzések, játék, szaglászás. Aztán egy időre a gazdik ott hagytak velük. Kicsit féltem, hogy elhagynak, de legalább társaságban voltam. Estefelé elindultunk hazafelé, ám egy új utassal, egy kis fekete labradorkeverékkel, Bandyvel. Alapvetően szimpatikus fiú, de azért kcisit meglepődtem. Tehát heten (4 ember, 3 kutya) hazafelé vettük az irányt. Egész jól aludtam, csak ez a fekete ördög nyüszögött néha, meg próbált rám mászni.
A következő pár nap azzal telt, hogy szépen elrendeztem, hol is van a helye családunkban. Egyébbként egész bátor kiskutya, de még pár fogást meg kell tanulnia..

Hozzászólások száma: 0