‹‹‹ vissza Pracli cica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Nadlernékissandrea gazdi (Pracli cica), 2011. August 19. 20:52:33 #17462

A gazdi túl álmos volt!

Tegnap reggel történt. Felpattantam az egyik kedvenc helyemre, a forgószékre és gondoltam, hogy ott senki sem fog zavargatni. Erre odajön a gazdimama, aki nem sokkal előtte ébredt fel és kezében azzal az erős szagú itallal (valami kávéval) jön, hogy neki is oda kell ülnie, mert valami dolga van az asztalnál, még kell pötyögnie az "irogatón". Odaül és gondolta, elmegyek onnan, mert tudja, hogy én utálom a székemet megosztani mással. De nem tudtam elmenni... Már több perc is eltelt és én értésére akartam adni, hogy ez így nem jó nekem - harapdáltam a hátsóját és a körmeimmel is próbáltam értésére adni, hogy menjen el. Ő csak nyúlkált hátrafelé és még nevetett is, hogy milyen vicces ez a Pracli, mert harapdál. És akkor elfogyott a türelmem, nagyon csúnyán elkezdtem morogni és nyávogni. Ilyent még nem hallhatott, mert olyan csodálkozva hátrafordult és rám nézett. Na, akkor én nekem minden rendben lett és lepattantam a székről. Hát ez volt a bajom - és ő ezt nem értette meg... Hát ráült a farkincámra! Hiába próbáltam értésére adni, hogy ez nem jó nekem. Ezek az emberek olyan furcsák időnként. Mi teljesen komolyan vesszük őket, ők pedig azt hiszik, hogy viccelődünk velük.
Nekem pedig csak kiabálnom kellett, és máris megértette! Így kell nevelni a gazdit. legközelebb megnézi, mire ül rá. Persze, én nem haragudtam rá, mert délután már vártam, amikor jött haza.

Hozzászólások száma: 1

Írta MissyofMissylandia gazdi (Queen Missy mbsz), 2011. August 25. 10:57:35 #1069724

Jujj, remélem, nem lett baja a farkincádnak. Ezek a szolgák elképesztően oktondiak. Hiába magyarázunk nekik, nem fogják az értelmes beszédet. Helyette valami érthetetlen krákogással reagálnak.