‹‹‹ vissza Kyra adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta pettyes1ed gazdi (Kyra), 2010. November 22. 09:14:01 #12045

Berlin 3

Drága Barátaim!
Elnézést, hogy a személyes leveleknek híján vagyok, de mostanában nagyon felpörgött körülöttem az élet. Sok mindent csinálok itt Berlinben.
Képzeljétek el Tegnap gazdival voltam ruhát vásárolni. Itt csomó áruházba beengedik a kutyákat. végül nem vett magának semmit, de ezt is kipróbáltuk. Gazdival mindig megyünk valamerre, ha esik ha fúj.Elhatározásunk szerint az itt tartózkodásunk alatt megnézünk minden nagyobb parkot Berlinben.
Egyik alkalommal voltunk Krumme Lanke-ban, ahol van 2 csodálatos tó meg egy hatalmas erdő. Nagyon élveztük a sétát. Volt a másik gazdim is és sokat játszottunk. Szinte végig póráz nélkül voltam. élveztem a szagokat a szép tájat. De sajna a napnak rossz vége lett.
Haza értünk gazdiék elmentek vásárolni. És mikor haza értek egy szép füstölt velős csonttal, addigra láthatóan beteg lettem. Nem kellet a csonti és hánytam. Az ételt sem fogadtam el, gyenge voltam és rossz volt a közérzetem. Gazdi nagyon megijedt, mert tudta , hogy biztos megettem valami mérgezőt. Sajnos ha nem tudják megmondani az orvosnak, hogy mit evett az állat akkor széntablettán kívül mást nem tud adni. Maximum még infúziót a kiszáradás ellen. Ennek a fényében az egész éjszakát mellettem töltötte a gazdi. Adott széntablettát, tejet és a kezével vizezte az orromat, hogy igyak. Gazdiinak hála hajnalra sokkal jobban lettem. Pár nap után már megint bélpoklos voltam és játékos.
Képzeljétek el! Olyan vagyok mint a Tapsi Hapsiból Elmer Fudd aki mindig elakarja kapni a nyuszit. Csak nekem jobban megy a dolog. Esténként a mellettünk lévő parkba sok sok nyuszi van. És eddig kettőt el is kaptam. De nem bántom őket csak rájuk fekszem és nem eresztem el őket addig amíg a gazdi nem jön oda hozzám. Persze tetszik neki, hogy milyen ügyes vagyok, de nem örül annak hogy pont szegény nyuszikon gyakorlom a vadászatot. Így kaptam a nyakamba egy villogót és esténként azzal rohangászok. Csökkentve az esélyeimet.

Zárom soraimat! Sok Puszi és Ölelés Mindannyitoknak!

Kyra

Hozzászólások száma: 3

Írta wandus gazdi (Maci), 2010. November 22. 17:07:01 #743935

CSÚCS!!

Cöh.. Itt meg nem engednek be minket a boltba!!

Biztosan klafa ott lenni
Én a gazdi csirkéit szoktam játszásból elkapni!
Aminek nem nagyon örül!!
Dehát kutyák vagyunk mi....

NA! Nehogy lebetegedjél többször!!

mert irgum-burgum lesz ám!!

sok sok puszika!!!!

Mackóó.

Írta Latte1 gazdi (Folti és Picúr), 2010. November 22. 16:54:05 #743906

Wow! Akkor nagyon sok élményben van részed ott. És hogy be lehet menni a boltokba?? Ez nagyon csúcs!! Kár, hogy itt Magyarországon nem lehet ilyet. Na de sebaj. Az a fontos, hogy jól érzitek magatokat.
Amúgy bárki levadászhatja a nyuszikat?? Mert ha igen, akkor mi is szívesen besegítenénk. Sünit nagyon jól tudunk fogni, most már nem ártana áttérni valami újra. Nyulambulamra. És milyen villogót kaptál? Olyat, mint amit a biciklire szerelnek az emberek?
Jó mulatást és vigyázzatok magatokra.
Sok puszi

"Valami érthetetlen kapcsolat van a barátság és a csillag között. Miért csillag a barát? És miért barát a csillag? Mert olyan távol van, és mégis bennem él? (...) Mert nem kíván tőlem és én sem kívánok tőle semmit? Csak azt, hogy legyen, és így, ahogy van; és ő van, és én vagyok, ez kettőnknek tökéletesen elég? Nem lehet rá válaszolni. Nem is kell."

Írta gazdi (), 2010. November 22. 11:07:01 #743471

Szia Kyra
Húúú csupa izgalmas kalandod van neked ám
Én is szívesne bemennék egy-két áruházba, segíteni rendet rakni
Nagyon ügyes vagy nyuszivadászatban Különben is játszva vadászol
Nagyon vigyázz magadra...és ne légy nekem beteg..Tessék nemfelkajálni a finomságokat...
Ölellek sok sok szeretettel... Ölelünk...