‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. December 08. 12:43:11 #12333

Anyjuk... :)

Kedves Barátaim!

Tegnap este történt, hogy fádre lelépett. No, de ilyet, komolyan, gyalázat. Sötétedik, kint hideg van, "sűrűn hull a fehér hó" és apa itt hagy. Gagyarászott valamit, hogy nem sok idő, siet haza, meg hoz valakit... "jó öreg, nekem ne! én is ebből élek!" szelíden jeleztem neki, hogy nem kell a rizsa, egyedül hagysz, pont. Így is lett... a francba.

Nem telt beléje néhány óra, kulcscsörgés... No, végre, apci itthon. Nyílik az ajtó, de ketten voltak. Egy nőszemély volt a társasága. Nos, ebből kiindulva, midőn én társas kutty vagyok, nagy sietve megörömködtem a nőszemélyt, hadd tudja milyen az igazi pasi... Gondoltam állítok papinak némi konkurenciát, ne higgye már, hogy macsóMexi csak úgy hagyja, hogy mindenféle nőszemélyekkel mászkáljon haza és őt kihagyják a jóból... Neem, nem olyan családban neveltek engem.

Rögtön következett a séta. És képzeljétek. A NŐ nem tudott ellenállni delejes csábításomnak. Ő vette kezébe a pórázt. No apci, ennyi, figyelj és tanulj! Így kell ezt csinálni. Épp hogy megszaglásztam, máris Ő sétáltatott.

De ne higgyétek kedveseim, hogy csalatkoznotok kell Mexi vehemenciájában, mert az addig tiszta, hogy bókolok, meg nyomulok, de a kiscsajnak is meg kell mutatni Mexi karakterét....

A kiscsaj, bár készült, nem tudta még milyen macsóMexivel sétálni. Nos mit mondjak barátaim, adtam neki egy kis ízelítőt:
Ki az ajtón, pórázhúzás, jobbra-balra rohangálás... Bevetettem a fél repertoárt.
No, de. Itten elveszítettem a dolgok értésének képességét, mivel ez a HÖLGY (kénytelen így nevezem) nem volt egy szívbajos. Rögvest rövidre vettte a pórázt, keményen megfogott: "Ejj, anyjuk, erről nem volt szó!!! Nem érted, hogy itten most én irányítok???" Mondanom sem kell, nem értette. Ilyet... Ő sem jár a nyelvsuliba!

Beláttam, apát legalább már tudom kezelni, de ez a démoni nőszemély... Nehogy már itten korlátozzon, ez nem járja így. Tennem kellett valamit, de keményen. Tettem is:
"APA!!! SEGÍTS!!!! "

Hozzászólások száma: 2

Írta gazdi (), 2011. January 13. 12:00:15 #800633


Írta pallase gazdi (Gina), 2010. December 10. 14:23:13 #761813

Te szegény!