‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 21. 15:47:56 #20601

A KIKÉPZÉS ELKEZDŐDÖTT (3.rész)

DE! És mindig ez a de! Szóval megérkezésünk után a kiképző úr némiképp értetlenkedve kérdezte, hogy Ti még mindig itt? És ehelyütt realizálódott szerény személyem belsejében (gy.k.: bennem), hogy itten mi már szintet léptünk, mint egy jó szerepjátékban, és most már, mint a szocializáció bemutatócsoportjaként fogunk apcival tovább funkcionálni. Hízott ám a májam feleim, mint egy jó alkoholistának, nehéz is lenne szavakba önteni, mit érzett pici szívem. <3

Részemről egész jó volt, hűen új rangomhoz, mint bemutatócsoport-vezető, rendkívül szép szocit hoztunk le apcival és még Ő sem nagyon fickándozott, hozta a kötelezőt.

Megismertem egy Bull-t (terriert). Aranyos eb, s valahonnan ismerős volt. Megtudtam a nevét is, de mivel inkognitóban volt, így érjétek be ezzel: G. Volt egy pöpp afférunk azért, mert amikor szoros egymás mellett elhaladás volt a feladat és mutattam G-nek a mikéntjét, de egy pillanatra lankadt a figyelme és odamordult felém. Persze nem vettem rossz néven, hisz kezdő még a lelkem.

A további feladatokat már lehoztuk rutinból, szó nem érte a ház elejét. Sőt! Az okító kétlábútól kaptunk egy hatalmas dícséretet, miszerint rendkívül jól csináltuk. Ez mind szép és jó kiképző őrmester csávó, de ebből még kenyeret nem kapok ám a bótban... Na mindegy. Láttam apcinak milyen jól esett és mint emócionalizmusra kiképzett eb, hagytam őt ebben az örömben fürdeni.

4.rész:
http://www.bloki.hu/berczy04/mexi/blog/20602/a-kikepzes-elkezdodott-4resz?megtekint

Hozzászólások száma: 0