‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 22. 17:09:07 #20614

A bérgyilkosnő (1.rész)

Tisztelt olvasóközönségem, drága feleim!

Mivel mostanság jóval intenzívebben belevontam édes tesókámat - nevesül Pancit - életem vonalába, hovatovább most már jelentős szeletet szakít ki blogom történeteiből, szükségesnek érzem, hogy a látszat ellenére említést tegyek Pancival való élet árnyoldalairól. Merthogy van ám feleim, van biza.

Kezdem is azzal a rendkívül megtisztelő címmel, amit ancitól kaptam mostanság. De nem árulhatjátok el neki, hogy itt dicsekszem ezzel, mert még a végén megvonja tőlem a becenévadó gyakorlatát és nem tudhatjátok meg a jövőben milyen megtisztelő beceneveket ad nékem.
Szóval a név: Don. Csak így egyszerűen: Don.

Már hallom is az irigykedő huhogásokat, füttyöket, de barátaim igen, jól látjátok, Don az új becenevem. Persze nem lennék Mexi, ha nem gondoltam volna tovább eme becses nevet és ilyetén kialakult a becenév teljes, fizetős verziója: Don Mexilone. Ha netalán vannak köztünk olyanok, akiket eme becses név nem emlékeztet semmire, nem kell megijedjenek, emlékeztetem én őket, bizony ám: Keresztapa utánérzés. Csak hogy a rangsorviszonyok már most tisztázva legyenek ugye.

(van ugyan egy másik becenevem is, de az majd esetleg egy másik blog keretein belül ecsetelem nektek, mert jelen bejegyzés hangulati dramaturgiájába nem férne bele. Most mit kérdezitek, hogy miért? EZÉRT: Mexikusz Tökfilkusz. Most jó, most örültök? No, ezért nem fejtem ki e bejegyzésen belül, rombolná az imidzsemet. De ígérem sort fogunk keríteni e becenév elemzésére is, csak győzzétek kivárni! )

Tehát fontosnak tartottam a becenevemet hangsúlyozni, mert ezen a gondolati vonalon fogom a problémák gyökerét megfogni. Csak a súlya miatt: Don Mexilone!!! Ízlelgessétek!

Miután látjátok már a rangsorbeli viszonyokat, fussunk is neki a problémák feltárásának. Először is helyezkedjetek el nyugodtan, lazítsatok, engedjétek el magatokat. No, most már akartok beszélni róla?

2.rész:
http://www.bloki.hu/berczy04/mexi/blog/20615/a-bergyilkosno-2resz?megtekint

Hozzászólások száma: 0