‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 22. 17:11:12 #20615

A bérgyilkosnő (2.rész)

A kezdeti problemeket ugrom, mert az az érkezési blogbejegyzésben olvasható volt. Tudjátok, kajamorgás, játékok, etc... aki kihagyta: ülj le, 1-es!

Ezeken túllépve, némi időt adva Pancinak részemről, azért mégis szembesülök igen komoly problemekkel. Rögvest kezdeném egy igen neveletlen dologgal: ugyanis a kis "drága" azt szeretné, ha szomjan halnék, kiszáradnék. Miben is nyilvánul meg ez, kérdeznétek jogosan, s a válaszom nem is várat sokáig magára, kapjátok rögvest, csak leugrom egy cigire, de apcinak egy szót se! Emlékezzetek: Don Mexilone!

-

Na itt is lennék, de mielőtt félreértenétek és megkérdőjeleznétek Don-i mivoltomban, rögvest leszögezem, hogy nem azért nem szabad apcinak szólni, mert bármi módon is hatalmában állna nékem megtiltani a baggantást, neeeem. Pusztán azért e titkolózási felhívás, mert mint tudjátok a Don-ok szivart szívnak. Nem cigit. Ennyi. Értitek?

Tehát a kiszárítás: Történik ugye napjában többször is, hogy inni szándékozom. Egyszerű, de nagyszerű művelet, odamegyek a tálamhoz, belemártom barlangos pofámat (anci által nevezve így), és egy rendkívül jóízűt iszogatok belőle. Gondolom nem kell túlspiláznom eme eljárás technikai részleteit, biztos vagyok benne, hogy Ti is sokszor megteszitek e műveletet. Ha nem, hát sűrgősen tessen pótolni.

No, ugye eddig még csak gond sem nagyon lenne, de amint végeztem és jó érzéssel csöpögtetném tengerré az egész előszobát, a kis Panci ott terem és lelkesen elkezdi nyalogatni a pofimról a vizet. Azon még napirendre térnék valami módon, hogy bejön a személyes terembe, az aurámba, de hogy még meg is fosszon a hidratáló folyadéktól, az azért mégsem annyira helyes. Mert azért azt ne gondoljátok barátaim, hogy olyan ostobi lennék, hogy azt feltételezzem, pusztán szívjóságból, ne adj' Isten, behódolásból teszi. Neeem, ilyet doni regnálásom alatt még nem tapasztaltam!

3.rész:
http://www.bloki.hu/berczy04/mexi/blog/20616/a-bergyilkosno-3resz?megtekint

Hozzászólások száma: 0