‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 22. 17:12:03 #20616

A bérgyilkosnő (3.rész)

(másik gondolatmenet szerint, mert ugye én roppant komplex gondolkodású Keresztkutya (gy.k.. DON) vagyok, felmerült, hogy Panci beépített eb, mégpedig Tűzró... Anci beépített ebe, aki azt hivatott megakadályozni, hogy a fent említett eljárás keretében tengerré változtassam az előszobát. De ez lassan elvetésre kerül, mert nem hinném, hogy anyáék ilyet vetnének be, mert meglátásom szerint nagyon tetszik ez nekik, hisz oly' gyorsan pattannak fel a csepegtetéskor, hogy kénytelen vagyok tetszésüket acceptálni. )

Miután beláttátok, hogy a fenti probléma már-már kutyaölési kísérletnek minősül, következzék egy másik, de szintúgy komoly probléma, ami bár a hidratációmra vajmi kevés kihatással van, idegi téren hasonló veszélyekkel kell szembezénem. Ez pedig a pihenés problémája. Nem-nem, ott még nem tartunk, hogy az állandó szunyahelyemet (a fotelt) elfoglalja, de sosem lehet tudni mit hoz a jövő. Itt még csak az ideiglenes pihi helyemet igyekszik kisajátítani. Némiképp megértem a szándékot (a bátorságot (vagy botorságot?) nem), mert ez a hely nagyon hasonlatos egy trónhoz, (ablak alatt elhelyezkedő kanapé háttámlájának a teteje, ahonnan látom az egész territóriumot, ill. a szabadba is kilátást enged). Mint Don Mexilone trónja és mint tudjuk, a trónnak rendkívül sok az irigye. Így Panci is beállt az irigyek sorába, de a szokásoktól eltérően Ő tevőlegesen is kimutatja irigységét. Teszi mindezt rendkívül arcátlan módon. Én fekszem ott nagy méltóságomban, elmélkedem doni létem nagyságán, amikor is odalibben Panci és nemes egyszerűséggel elkezd megtépni. Bizony feleim, fektemben megtép. De én sem cukorból való vagyok, lereagálom, leugrom, felveszem a harcot. Igen ám, de vajon észrevettétek-e a harc felvételével szükségszerűen járó, kellemetlen következményt? Persze, hogy nem... A következmény pedig, hogy a trón őrözetlenül marad. KÖvetkező következmény? Ne már srácok, nem tudjátok? Az ebből következő következő következmény pedig, hogy simán oda tud feküdni a kiscsaj. Igen, értem a döbbenetet, hisz e következmény nem maradhat következmény nélkül. A újabb következmény eddig, hogy szimplán felfekszik oda. ODA, a trónomra. És fennkölten bámul befelé, kifelé.
Mivel ebből nékem rendkívül durva idegi rangsorproblémám kezd lenni, láthatjátok hogyan készül Panci drága idegileg is teljesen kicsinálni.

4.rész:
http://www.bloki.hu/berczy04/mexi/blog/20617/a-bergyilkosno-4resz?megtekint

Hozzászólások száma: 0