‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 22. 17:13:26 #20617

A bérgyilkosnő (4.rész)

Ugye barátaim, szerintetek is elég kemény az életem, de ha azt hittétek ezzel vége a merényletek sorának, tévedtetek. Ugyanis a csajszi mindenféle körmönfont módon próbál engem megmerényelni, rögtön láthatjátok is a következő merényletét, ami az emésztésemet célozza. Ugyanis a kajálásnál is beveti magát. Itt is komoly hangsúlyt kell kapjon a becenevem: DON. Ami ugye sugározza a méltóaságot, fennköltséget, madári magaslatokat. S ennek folytán ugye az én étkezési szokásaim méltosággal telnek íly' módon: Készül az étek, lehet méltóztatok kinézni, de nem vagyok hamari, türelmesen várom, hogy hozzák. Hozzák. Méltóztatok odafáradni, és ha nagyon akarják, méltóztatok leülni is. Leteszik és ha jól viselték magukat e folyamatban, méltóztatok odamenni és méltóztatok falatozni a kajcsiból. Csakis méltóságteljesen. Nem így Panci...
Ő már zsong, mint a méhkas, ha készül a kaja, rohand oda, levágja a valagát, hogy szinte az alsó szomszédnál seggalakú lesz a mennyezet, megkapja, rohanvást felfalja, kész.
És ezzel még csak gond sem lenne, ha nem akar méltóságosan kajafogyasztó Panci lenni, az Ő döntése, de! És mindig ez a DE! Miután sebtiben elfogyasztotta a számára megítélt táplálékot, gondol egyet a drága és rögtön elkezd pályázni az általam még mindig méltóságosan fogyasztott étekre. De nem ám mindenféle pályázati anyaggal, lobbival, ilyenek, hanem nemes egyszerűséggel elvenné. Előlem. Ezt má' nem tűröm szó nélkü:
- Há' éhen akarol halasztani éngem Te lyány?
Ebbből is láthatjátok a gyomormódszert.

5.rész:
http://www.bloki.hu/berczy04/mexi/blog/20618/a-bergyilkosno-5resz?megtekint

Hozzászólások száma: 0