‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 24. 13:11:50 #20634

Kerigyeri invázió (1.rész)

Kívánok!

Srácok, el nem tudjátok képzelni, hogy milyen kemény megpróbáltatásokat kell kiállnia egy magamfajta ebnek.

Történetünk egy ártalmatlannak induló esti sétával kezdődött. Már-már unalomig ismétlődő események tanúja lehettem volna, mint séta, szaglászás, jó idő, ebek, ilyenek. Telt is, múlt is a séta, mind időben, mind távban, egyre inkább közeledett a cél, végrehajtani a sétát.

Ballagunk apcival nagy nyugalmunkban, épp egy Máltai Játszótér felé vezetett utunk, mikor is hangoskodást hallok. A hangok, mint információ jutnak fülembe, és máris kezdődik az elemzés: Milyen hangok, honnan jönnek, ki a hang gazdija, miért is hangoskodik? A hangfeldolgozó processzorom dolgozik rendületlen, mikor is meglátom a hangok forrásait. Két gyerek a Máltai játszótéren...

Agytekervényeim mélyéről szépen lassan csorognak az adatok a felső memóriába, mindjárt vége az elemzésnek ééééés, MEGVAN!!! Igen, ők a keresztgyerekek. Ill. apci kerigyerijei. Ez utóbbi rendkívül fontos a továbbiakban!

Persze megörülök nekik, mert régen láttam őket, hozzájuk sajnos én nem mehetek, mert bármilyen szépen ápolt eb vagy, sajnos itt-ott hullatok szőrszálakat és kerigyeri-apu nem bírja.
Szóval: - szevasztok kerigyerik, de örülök nektek, régen taliztunk, mizu veletek?
(no, csak néktek megsúgom, hogy a fenti kis örömködésem azért tudott ilyen őszinte lenni, mert a két kerigyeritől elválasztott a Máltai kerítése... )

Tehát örülök, meg minden, de csak módjával, jó ez így nékem keritésen keresztül.

- Bemennék én kerigyerik játszani veletek, de saaaaaaajnos egy hatalmas kutya van a kerítésen, pirossal áthúzva! Szépen türelmesen elmagyarázom kerigyeriknek, hogy ez ugye azt jelenti, hogy én oda saaaaaajnos nem mehetek be, pedig úúúúúúgy játszanék én ott veletek, de a szabály az szabály. Magunk között szólva idegeimre való tekintettel nem is nagyon szorgalmaztam e kérdést, hisz én csak egy szimpla nyugis esti sétára készültem, nem köll nékem a feszkó.

2.rész:
http://www.bloki.hu/berczy04/mexi/blog/20635/kerigyeri-invazio-2resz

Hozzászólások száma: 0