‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. May 24. 13:12:45 #20635

Kerigyeri invázió (2.rész)

Apci is örül, gagyarászik nekik;
- Apci, már tudnak beszélni, mit gagyarászól nekik?
No, asszem nem kellett volna beszólnom, mert azzal a gondolatmenettel apci kitalálta, hogy jöjjenek ki Ők, hisz ott van kerigyeri-apu, apcinak spancija. Hmm... Lassan ugyan, de a vészcsengő mégis kezdi elnyomni a gyerekzsivajt a fejemben: Ha Ők bent, mi kint, köztünk a kerítés. De ha Ők bentről kijönnek, kint lesznek. Mi kint, Ők kint. Felállítottam a következő egyenletet:

(Én kint + Ők bent) - kerítés = Ők kint + Én kint

Mivel tanult kutty vagyok, gyorsan rájöttem, hogy ha a kerítés eltűnik, vagyis kijönnek, akkor ott lesznek ahol én és ez így már túllépi egy nyugis esti séta ingerküszöbi SI mértékét, s innentől már lehet nem nyugis sétának nevezni.

No, amíg én a matekon elmélkedtem elméletben és elméletben rájöttem, hogy nekem nem lenne annyira előnyös s fenti egyenlet, gyakorlatilag kijöttek.

Ezzel meg is kezdődött a címben meghatározott kerigyeri invázió. Tudni kell, hogy ketten vannak, Kitti és Ádám, 3 évesek és nagyon szeretnek engem. Ezt nem egészen tudom mire vélni, mert persze én is szeretem őket, de módjával, igyekszem azért nem kimutatni, még elcsöppennék. Nem úgy Ők. Ők kimutatják... Jönnek oda, apci meg csak a faterjukkal cseverészik, ügyet sem vet arra, hogy ebe micsoda terror alá került.

Odajön Kitti és megölel. Na jó kiscsajszi, én is örülök, de ne örömködjük túl magunkat. Erre megpuszil. Hinnye, há' nyálas baba, mit teszel? Puszi megint. No-no, hátrább az agarakkal Kittike, én itten egy komoly harci kutya vagyok, nem valami plüss! Odasöpör Ádi, megölel. Szijja kiccsávó, persze, öröm neked is... Csattan a következő puszi! Áááádiii!! Én is pasi vagyok, ráadásul harci, meg kutty is, szóval... Cupp megint. Most már ketten ölelnek, pusszantanak, odabújnak, rámhasalnak és ezt sokszorosítját majd végtelenbe kapcsolják. Szóval ölelés, puszik, csókok, rámhasalások, és nyáladzás minden fokon az, ami elkezdődött. És mindezt velem, Don Mexilone-val.

3.rész:
http://www.bloki.hu/berczy04/mexi/blog/20636/kerigyeri-invazio-3resz

Hozzászólások száma: 0