‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. June 05. 13:55:19 #20726

A Lamantin (1.rész)

Huh srácok...

El nem tudjátok képzelni, hogy mi történt velem nemrégiben. Skandallum!

De kezdjük csak az elején, mert e történet is olyan ártatlannak indult, mint a ma született barika, de hogy mi lett a vége... Lássátok feleim szümtükkel!:

A történetünk egy egyszerű szombattal indult. A részletektől annyit, hogy reggel ugye ébredés, mint bevett szokás, végrehajtva. Apa sétára bírása végrehajtva. Abszolváljuk is a sétát jól, ahogy szoktuk volt mindig is. Itt még meg sem lepődtök, mert ennél szokásosabb szokásos szombati nap indítást nehéz elképzelni.

De a folytatás bizony tartogatott némi meglepit. Rögvest szembesültem (neeeem, nem szemlesültem, Mexi olyat nem szokott) azzal a ténnyel, hogy megyünk kutyasuliba. Ez a tény nálam már nem veri le az ingerküszöböm lécét, otthonosan mozgok én már ott, s különben is... Nem miattam megyünk, hanem Nikita, a bérgyilkosnő miatt. Hehe, kis hamisok, csak nem hittétek, hogy nekem még szükséges a suli? Már-már én oktatok ottan jól...

Tehát suli. Jó. Természetesen ezt is abszolváljuk rendesen, ahogy az már lenni szokott, sőt... Még Panci is annyira, hogy egy fokkal lazítottak apciék a szigoron. Nem mintha szörnyülködve álltam volna ama tény előtt, hogy Panci szigorra van ítélve, mert gondolom olvastátok a merényletsorozatait, nem árt neki egy kis jómodor, csahogy ez kihat rám is, mert fárdéék azt hiszik, hogy én majd jól nevelem őt, besegítek nekik. AHHA! Na persze, majd én könnyítem meg a dolgotokat, mi? Ugyan szülcsik, emlékezetem a régi, rémlenek még nekem a sulis szigorok, nem bocsájtok meg!!

De mindegy is, megvolt a suli, jó volt, Mexit dícsérték, mint mindig. (hogy is lenne ez másként, ugye...) Bevágjuk magunkat a kocsiba, ablak le, fejem ki, autó suhan, RÁKKENRÓÓÓL! Közben fél füllel elcsípem a beszélgetések foszlányait, miszerint nem is hazafelé tartunk, hanem buláj lesz itten, mégpedig Horányban, haverok, buli fanta...sztikus. (neeem reklámozunk itten, nem fizettek érte.)

2.rész:
http://www.bloki.hu/berczy04/mexi/blog/20727/a-lamantin-2resz

Hozzászólások száma: 0